Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Normalis az ilyen babamozgas?

Normalis az ilyen babamozgas?

Figyelt kérdés

Iszonyatosan eros es fajdalmas.

12 hetesen kezdtem erezni, es onnantol kezdve minden nap ereztem mar.

16. hettol mar igazi babamozgas volt, rendes rugasokkal.

A 19. het ota mar olyan eros, hogy legtobbszor osszerandulok, felszisszenek.

Most 23 hetes vagyok, es ha mozog a baba, akkor azt sem tudom, milyen testhelyzetet vegyek fel, hogy tompitsam.

Masodik terhessegem, igy van osszehasonlitasi alapom. Az elso babaval nem ereztem ilyen fajdalmakat.

Ha igy folytatodik, mi lesz 5-10-15 het mulva???

2015. ápr. 18. 07:53
 1/4 anonim ***** válasza:
Ezzel én is ugyan így voltam.Ülni,állni és feküdni sem tudtam.Később pedig már fájdalmasan feszítette ki magát éjjel nappal.Ha az oldlamra fordultam,teljesen eldeformálódott a hasam.A 30. héttől pedig már úgy éreztem mintha a hasamon akarnak kijönni a kicsi,azt hittem szétszakadok.
2015. ápr. 18. 08:34
 2/4 A kérdező kommentje:
Te szegeny... nem mondom, hogy 'orulok', hogy van sorstartsam.
2015. ápr. 18. 11:20
 3/4 anonim ***** válasza:
Hiába voltál már terhes,az nem jelent semmit. Ugyanannál az embernél sincsen két egyforma terhesség. Nekem is szokott olyan fájdalmasan mozogni,hogy bekönnyezek. Könyököl,térdel,fejel. Holnap kezdem a 35. hetet,már bő 5-6 hete tapasztalom,de szerencsére csak néha. Legtöbbször akkor fáj,ha a bal oldalamon fekszem és kinyomja a kis kezét akkor meg tudnék bolondulni. Volt olyan,hogy a köldökömet nyomta ki,de úgy,hogy egy kúpot formázott a hasam. Olyan volt mintha szétfeszítene belülről,hogy akkor most kijön a köldökömön át. Mivel egyre kevesebb helye van,gondolom csak rosszabb lesz,de lehet,hogy idővel le fog csillapodni.
2015. ápr. 18. 15:24
 4/4 Syl25 válasza:

Sziasztok!

Az természetes,hogy 16 hetes kismama vagyok és a baba mozgását még csak úgy éreztem,hogy kézzel tapintva mindig más helyen volt keményebb a hasam,de rúgásszerű érzést még nem tapasztaltam?Egyébként első babám,szóval még nmem igazán tudom,hogy mit kellene éreznem!

2015. szept. 10. 17:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!