26 hetesen normális, hogy mikor állok, és simizem a hasam, egy-két helyen kidudorodik, mintha a babát érezném?
Te meg nem erezted, hogy a babad kinyomja magat?
Nekem mar 20 hetesen elkezdte. Nyugi, normalis dolog.
26 hetesen már érezhető a baba mozgása, sőt igenis látható is. Reagált az érintésedre :)
Nekem is kidudorodott a hasam, mikor terhes voltam, szóval nem kell megijedni :D
Ha kevesebb lenne a magzatvíz, a doki úgyis látná.Ennyi idősen már elég nagy a baba, hogy akár séta közben is érezd. Ez az egyik legjobb érzés a világon, remélem lesz szerencsém még egyszer érezni :D
Boldog babavárást :D
Nekem is volt folyásom, és én is aggódtam a terhesség alatt, mindig attól féltem, hogy valami baja lesz, és most pedig 2 éves erős vasgyúró, mókamester a kicsifiam :)
Gondolj arra, hogy minden rendben lesz, próbáld meg kizárni a negatív gondolatokat :D Kisfiú lesz, vagy kislány?
Elvileg kisfiú.:)
És neked is olyan folyásod volt, mint a víz?
Gratulálok a picihez.
Nekem olyan volt igen, mint a víz, aztán volt, hogy semmi, aztán megint. A magzatvizem nem folyt, sima folyás volt, nekem azt mondta az orvos, hogy az a mennyiség, amit tapasztaltam normális, és az csak hüvelyi folyás... Beszéltél erről az orvosoddal?
Grat a kisfiúhoz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!