19. hétbe lépünk, normális amit érzek?
ma meg tegnap jelentkezett először, hogy folyamatos rugdosást érzek...tudom hogy normális a baba mozgás, de ez is, hogy másfél két óránként egy 2-3 perces rugdosás?
nagyon tuti érzés:) csak kíváncsi vagyok hogy más is így érzett e:)
és kB mekkora a poci ilyenkor? látszódnia kell már? köszi
Persze, normális, amit érzel.
Nekem 19 hetesen kb. 300 grammos volt a kicsi.
Mi az hogy látszódnia kell? Látszódik már régóta uh-n, de simán a hasadon még nem biztos.
a hasamon gondoltam :)
és köszi a többi válaszod :)
:)köszi
még egy kérdés , normális hogy pár napja nagyon fáj a derekam? a terhesség miatt van?
vagy csak meghúztam magam?
mellesleg az jó ha feszül a hasam? lehet nem jól fogalmazok, olyan mintha ki akarna törni belőlem a hasamon keresztül :-S kicsit kemény
Szia!
Én már kb. 2 hete is éreztem a babát igaz nem minden nap. Most már minden nap érzem egy hete, még nem figyeltem látszódik-e a hasamon kivülről.
Nekem is feszük a pocakom sőt a köldököm körül fájdogál mintha belül repedne valami, ezt most már éjszaka is kellemetlen amikor fekszem az oldalamon.
Nekem már elég rendesen látszódik a hasam, nem tudnám letagadni, hogy babát várok.:)Első baba lesz.
19 hetes kismama
pont ezt reméltem hogy mindenkinek ilyen :)
köszönöm a válaszokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!