Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 19. hétbe lépünk, normális...

19. hétbe lépünk, normális amit érzek?

Figyelt kérdés

ma meg tegnap jelentkezett először, hogy folyamatos rugdosást érzek...tudom hogy normális a baba mozgás, de ez is, hogy másfél két óránként egy 2-3 perces rugdosás?

nagyon tuti érzés:) csak kíváncsi vagyok hogy más is így érzett e:)

és kB mekkora a poci ilyenkor? látszódnia kell már? köszi

2012. febr. 27. 13:08
 1/8 anonim ***** válasza:

Persze, normális, amit érzel.

Nekem 19 hetesen kb. 300 grammos volt a kicsi.

Mi az hogy látszódnia kell? Látszódik már régóta uh-n, de simán a hasadon még nem biztos.

2012. febr. 27. 13:12
 2/8 A kérdező kommentje:

a hasamon gondoltam :)

és köszi a többi válaszod :)

2012. febr. 27. 13:14
 3/8 anonim ***** válasza:
Szia! én egy 28 hetes kis mami vagyok, és igen normális hogy ilyen gyakran jelentkezik a picúrod :) ahogy haladtok előre az időben egyre erősebbek lesznek a rugások, és lesz hogy éjszaka sem fog hagyni, illetve hogy felkelhetsz rá hogy ő sem alszik ám :) az hogy mekkora pocinak kell lenni ilyenkor ez teljesen változó, attól is függ hogy mekkora a picúr és hogy neked milyen a testfelépítésed, (kg) de ha még nem is látod ahogy mozog a baba, pár hét múlva már biztos hogy fogod látni is hogy ott valami kidüremkedett :)
2012. febr. 27. 13:15
 4/8 A kérdező kommentje:

:)köszi

még egy kérdés , normális hogy pár napja nagyon fáj a derekam? a terhesség miatt van?

vagy csak meghúztam magam?

mellesleg az jó ha feszül a hasam? lehet nem jól fogalmazok, olyan mintha ki akarna törni belőlem a hasamon keresztül :-S kicsit kemény

2012. febr. 27. 13:20
 5/8 anonim ***** válasza:

Szia!

Én már kb. 2 hete is éreztem a babát igaz nem minden nap. Most már minden nap érzem egy hete, még nem figyeltem látszódik-e a hasamon kivülről.

Nekem is feszük a pocakom sőt a köldököm körül fájdogál mintha belül repedne valami, ezt most már éjszaka is kellemetlen amikor fekszem az oldalamon.

Nekem már elég rendesen látszódik a hasam, nem tudnám letagadni, hogy babát várok.:)Első baba lesz.

19 hetes kismama

2012. febr. 27. 14:00
 6/8 A kérdező kommentje:
nekem még csak egy kicsit látszik, inkább olyan vagyok még most mintha telezabáltam volna magam :)
2012. febr. 27. 14:04
 7/8 anonim ***** válasza:
A hasfeszülés teljesen normális. Ez ugyebár azért van, mert a babóka növekszik és méhed is növekszik kell neki a hely és hát a hasfalad folyamatos feszülésnek van kitéve. Ez nyugi mindenkinél ilyen!!:)
2012. febr. 27. 14:12
 8/8 A kérdező kommentje:

pont ezt reméltem hogy mindenkinek ilyen :)

köszönöm a válaszokat

2012. febr. 28. 08:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!