Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Valami baja lehet a magzatnak?

Valami baja lehet a magzatnak?

Figyelt kérdés

5hetes terhes vagyok,de semmi reggeli rosszul lét nincs,hányingerem néha szokott lenni (de csak alig pár percig tart),de nem hányok,szédülni szoktam,nagyon fáradékony vagyok,fejfájás csak néha-néha (rovid ideig) a mellem néha feszul,érzékeny de az se olyan vészesen.

Barnás fojásom nincs,pecsételo vérzés sincs.

Nagyon aggódok,hogy talán valami baj lehet vele :(

2015. ápr. 17. 16:37
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Az, hogy nincs tüneted, ugyanúgy nem jelez bajt, ahogy az sem jelent terhességet, hogy valaki szédül meg feszül a melle. Ezt a két dolgot az itteni kérdezők elég gyakran összekeverik.
2015. ápr. 17. 17:21
 12/21 anonim ***** válasza:

addig örülj :D

én 6. héttől úgy kikészültem, hogy örültem ha az ágyból kibírok mászni, és egész nap rókáztam...:D

2015. ápr. 17. 17:23
 13/21 A kérdező kommentje:

Addig örülök míg nem hányok...nem szeretném,hogy kiderüljön,hogy babám lesz,középsuliba járok még van ez az év meg kettő még.

Semmiképp se szeretnék magántanulo lenni...bár igy eleg rossz,ugyanis az út a sulimig 60km és busszal járok :/ minden nap fél 6 kor kelek és 4 órara erek haza.

2015. ápr. 17. 17:39
 14/21 anonim ***** válasza:
Termeszetesen mindenkinek van igaza, az a jo, ha nincs problema, panasz. Nem megijeszteni akarom a kedves kerdezod, sot, minden jot kivanok, es legyen minden rendben, de leirom az en esetemet: 6.hetig gorcsolgettem, aztan 8. hetig semmi tunet, kiderult, hogy elhalt az embrio....
2015. ápr. 17. 17:53
 15/21 anonim ***** válasza:

Nagyon fiatal vagy.

Előbb utóbb Úgyis kiderül. Ha nem a hányásból akkor majd ha nő a hasad. Bár ezt a tanévet meguszhatod, szeptemberben kiderül.

Nem kell magantanulonak lenned ha a 10. osztályt befejezed, mehetsz levelező osztályba is ha van rá lehetőséged, heti 2-3 nap.

A kérdésre meg már válaszoltam. Még korai ugyis, hanyasos időszak kb 6 hetes kortól kezdodik. De van aki megússza.

2015. ápr. 17. 18:05
 16/21 A kérdező kommentje:

Remélem,hogy a hányást megúszom

minden tunet johet,csak hányas ne legyen :( :/ !!!

2015. ápr. 17. 18:21
 17/21 anonim ***** válasza:
hacsak valaki nem tervezi ,altalaban ilyenkor meg azt sem tudja ,hogy terhes szerintem.nekem kb ilyentajt kezdodtek rosszulletek ,hasfajas ,de azt hittem hogy csak meg fog jonni.ezt viszont nem ertem ,hogy akarod megakadalyozni ,hogy kitudodjon a terhesseged.20. het utan mar egyertelmu lesz ha vekony vagy normalis termetu vagy.es mint tudjuk ugye,az meg csak a felido.
2015. ápr. 17. 19:24
 18/21 anonim ***** válasza:
Nem lehet a babának baja,mert nincs és nem érzel terhes tüneteket.attól tünetek nélkül is,végig csinálhatod a terhességet és boldog lehetsz. ez nem mindenki éli át,te szerencsés vagy
2015. ápr. 17. 20:54
 19/21 A kérdező kommentje:
onnan vettem észre,hogy 1 hetet kesett,csinaltam tesztet,pozitiv lett.De már elotte is szédultem,fáradtabb voltam a megszokotnál.
2015. ápr. 17. 21:01
 20/21 anonim ***** válasza:
Remélem azért a szüleiddel megosztottad "az örömhírt", ha már úgy tervezed, hogy csecsemő mellett iskolába jársz (ami persze kivitelezhetetlen). Amúgy egy jó tanács: ha ilyen kérdések felmerülnek benned kicsit tájékozódj a terhességről, annak lefolyásáról.
2015. ápr. 18. 00:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!