Valami baja lehet a magzatnak?
5hetes terhes vagyok,de semmi reggeli rosszul lét nincs,hányingerem néha szokott lenni (de csak alig pár percig tart),de nem hányok,szédülni szoktam,nagyon fáradékony vagyok,fejfájás csak néha-néha (rovid ideig) a mellem néha feszul,érzékeny de az se olyan vészesen.
Barnás fojásom nincs,pecsételo vérzés sincs.
Nagyon aggódok,hogy talán valami baj lehet vele :(
addig örülj :D
én 6. héttől úgy kikészültem, hogy örültem ha az ágyból kibírok mászni, és egész nap rókáztam...:D
Addig örülök míg nem hányok...nem szeretném,hogy kiderüljön,hogy babám lesz,középsuliba járok még van ez az év meg kettő még.
Semmiképp se szeretnék magántanulo lenni...bár igy eleg rossz,ugyanis az út a sulimig 60km és busszal járok :/ minden nap fél 6 kor kelek és 4 órara erek haza.
Nagyon fiatal vagy.
Előbb utóbb Úgyis kiderül. Ha nem a hányásból akkor majd ha nő a hasad. Bár ezt a tanévet meguszhatod, szeptemberben kiderül.
Nem kell magantanulonak lenned ha a 10. osztályt befejezed, mehetsz levelező osztályba is ha van rá lehetőséged, heti 2-3 nap.
A kérdésre meg már válaszoltam. Még korai ugyis, hanyasos időszak kb 6 hetes kortól kezdodik. De van aki megússza.
Remélem,hogy a hányást megúszom
minden tunet johet,csak hányas ne legyen :( :/ !!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!