Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Valami baja lehet a magzatnak?

Valami baja lehet a magzatnak?

Figyelt kérdés

5hetes terhes vagyok,de semmi reggeli rosszul lét nincs,hányingerem néha szokott lenni (de csak alig pár percig tart),de nem hányok,szédülni szoktam,nagyon fáradékony vagyok,fejfájás csak néha-néha (rovid ideig) a mellem néha feszul,érzékeny de az se olyan vészesen.

Barnás fojásom nincs,pecsételo vérzés sincs.

Nagyon aggódok,hogy talán valami baj lehet vele :(

2015. ápr. 17. 16:37
1 2 3
 1/21 A kérdező kommentje:
Görcsölni szoktam,ugy mintha rogton megakarna jonni.
2015. ápr. 17. 16:38
 2/21 anonim ***** válasza:
Attól vagy megijedve, hogy nem vagy rosszul? Nyugi, semmi gond a babával. :)
2015. ápr. 17. 16:40
 3/21 anonim ***** válasza:
83%

1. 12. hétig embrió.

2. NEM kell tüneteknek jelentkeznie, hogy egy terhesség egészséges legyen.

De olvass vissza, mert naponta van két kérdés legalább, ahol azon aggódnak, hogy "nincs semmilyen terhestünetem, baj van a babával?" és mindenhol leírják, hogy NEM, ennyi alapján NINCS baj.

2015. ápr. 17. 16:41
 4/21 anonim ***** válasza:
Szia. Én 19 hetes vagyok,a rosszullétek elkerültek végig. Nem függ össze a két dolog,ne idegeskedj.
2015. ápr. 17. 16:41
 5/21 anonim ***** válasza:

Ne legyél már ennyire görcsös!

Egyáltalán nem baj, hogy nincs hányingered, nem hánysz, stb. Nálam speciel ezek a tünetek csak a 7. hétnél kezdődtek. Na, de aztán végig kísérték az egész terhességemet, szóval, ami késik, nem múlik!:)

Fáradékony vagy? Az is tök normális!

Fáj a fejed? Kb. semmi köze a terhességhez!

Érzékeny a melled? Tök normális!

Nincs vérzésed? Nagyszerű!:)

Nyugi van!

Ne parázd túl, minden rendben van!

És a mindjárt megjön érzés is, ha nem vált át erős görcsölgetésre és nem vérzel, akkor az is tök normális!

Boldog babavárást!:)

2015. ápr. 17. 16:42
 6/21 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm mindenkinek a kedves,megnyugtató valaszokat! :)
2015. ápr. 17. 16:43
 7/21 anonim ***** válasza:
Teljesen normális.NEkem a 6.héttől a 12-k ig volt rosszullétem. Megjön érzés,vagy 3 hónapig biztos.
2015. ápr. 17. 16:44
 8/21 anonim ***** válasza:

Igen, valóban sűrűn felteszik ezt a kérdést.

A terhességnek nincs kötelező tünete!!!

Nekem csak a kimaradt menzesz jelezte a terhességet. Végig nem volt semmi problémám. Csak egy kis fáradság. De az talán a 14 órás munkától volt...

Miért lenne baj, hogy nincs baj? Nem értem az ilyen hozzáállást. Ahelyett, hogy örülnél, hogy élvezheted a terhességet, mert azon szerencsések közé tartozol, aki nincs rosszul, inkább ezen is problémázol, és aggódsz.

Élvezd ki, mert elszalad ez a pár hónap, és ráérsz aggodalmaskodni, amikor megszületett!

2015. ápr. 17. 17:10
 9/21 anonim ***** válasza:

A tünetek hiánya miatt sose aggódj. :) gorcsolgetes is normalis, magnezium segit. Ha erős gorcseid vannak és/vagy verzel akkor gondolj rosszra, ennyivel pedig nyugi :)

Amúgy boven lehetsz még rosszul, nekem 6 hetesen kezdődött a java, van akinek még kesobb vagy egyaltalan nem :))

2015. ápr. 17. 17:15
 10/21 anonim ***** válasza:
14 hetes vagyok olyan rosszul vagyok egesznap hogy elsem tudom mondani ,kaptam ra gyogyszert de nem segit fogytam 10 kilot...szerintem en sem jartam jobban :S
2015. ápr. 17. 17:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!