Valami baja lehet a magzatnak?
5hetes terhes vagyok,de semmi reggeli rosszul lét nincs,hányingerem néha szokott lenni (de csak alig pár percig tart),de nem hányok,szédülni szoktam,nagyon fáradékony vagyok,fejfájás csak néha-néha (rovid ideig) a mellem néha feszul,érzékeny de az se olyan vészesen.
Barnás fojásom nincs,pecsételo vérzés sincs.
Nagyon aggódok,hogy talán valami baj lehet vele :(
1. 12. hétig embrió.
2. NEM kell tüneteknek jelentkeznie, hogy egy terhesség egészséges legyen.
De olvass vissza, mert naponta van két kérdés legalább, ahol azon aggódnak, hogy "nincs semmilyen terhestünetem, baj van a babával?" és mindenhol leírják, hogy NEM, ennyi alapján NINCS baj.
Ne legyél már ennyire görcsös!
Egyáltalán nem baj, hogy nincs hányingered, nem hánysz, stb. Nálam speciel ezek a tünetek csak a 7. hétnél kezdődtek. Na, de aztán végig kísérték az egész terhességemet, szóval, ami késik, nem múlik!:)
Fáradékony vagy? Az is tök normális!
Fáj a fejed? Kb. semmi köze a terhességhez!
Érzékeny a melled? Tök normális!
Nincs vérzésed? Nagyszerű!:)
Nyugi van!
Ne parázd túl, minden rendben van!
És a mindjárt megjön érzés is, ha nem vált át erős görcsölgetésre és nem vérzel, akkor az is tök normális!
Boldog babavárást!:)
Igen, valóban sűrűn felteszik ezt a kérdést.
A terhességnek nincs kötelező tünete!!!
Nekem csak a kimaradt menzesz jelezte a terhességet. Végig nem volt semmi problémám. Csak egy kis fáradság. De az talán a 14 órás munkától volt...
Miért lenne baj, hogy nincs baj? Nem értem az ilyen hozzáállást. Ahelyett, hogy örülnél, hogy élvezheted a terhességet, mert azon szerencsések közé tartozol, aki nincs rosszul, inkább ezen is problémázol, és aggódsz.
Élvezd ki, mert elszalad ez a pár hónap, és ráérsz aggodalmaskodni, amikor megszületett!
A tünetek hiánya miatt sose aggódj. :) gorcsolgetes is normalis, magnezium segit. Ha erős gorcseid vannak és/vagy verzel akkor gondolj rosszra, ennyivel pedig nyugi :)
Amúgy boven lehetsz még rosszul, nekem 6 hetesen kezdődött a java, van akinek még kesobb vagy egyaltalan nem :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!