Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nagyon rázkódó buszon utazva...

Nagyon rázkódó buszon utazva lehet bármi baja a magzatnak?

Figyelt kérdés
14 hetes kismama vagyok, egyik nap egy 25 perces busz utat ültem végig (Budapesten), egy borzalmas állapotú buszon. Sajnos a sok úthiba miatt nagyon-nagyon rázott a busz. Éreztem, ahogy az összes belső szervem rázkódik , nagyon kellemetlen érzés volt. Ahogy hazajöttem, fájt a hasam és azóta is fáj néha, eddig semmi bajom nem volt. Nem tartom magam egy túlságosan aggódós kismamának, egyébként 2. terhesség szóval kezdő sem vagyok már, de ettől mégis megijedtem. Lett valaki babájának ilyesmitől baja? Vagy nem reális a félelmem?
2014. dec. 24. 12:58
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
48%
Ha még mindig fáj a hasad akkor érdemes lenne elmenni az orvoshoz, hogy megvizsgáljon.
2014. dec. 24. 13:07
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
A gyerek ott bent a lehető legklasszabb helyen van. A fájdalmaid inkább a tartó izmok megterhelése miatt vannak. Jobban jártál volna, ha állsz. A lábad sokat enyhített volna a rázkódáson.
2014. dec. 24. 13:08
 3/12 anonim ***** válasza:
59%

Remelem, gondolom nem lesz semmi baj!!!de anno anyukam meselte, mint varosi legendat, hogy ha valaki nem akarta a gyereket megtartnani, akkor azt mondtak neki szalljon fel a 7-es buszra!

Amugy en amikor 5 hetes terhes voltam, minden nap trolival mentem dolgozni es egyszer a troli hatuljaban utaztam vegig, ott volt hely(allo) es utana gorcsolgetett a hasam , meg kicsit barnaztam, majd vereztem...aztan egy hetig bent tratottak korhazban , nehogy elmenjen a baba es 3 honapig fekudtem otthon. Hogy a trolitol volt-e vagy amugy is eltt volna gond nem tudom, nem ijesztgetni akarlak, csak a kerdesedre valaszolva, szeritnem nem alaptalam a felelem. Na jol radijesztettem, ne haragudj, csak valszoltam! Amugy nyugi, probalj meg tobbet pihenni, fekudni, ha meg gond lenne es vereznel huzas orvoshoz!!!!Boldog Karacsonyt! (az illeto baba mar 4 es fel eves rosszasag!)

2014. dec. 24. 13:12
 4/12 anonim ***** válasza:
53%
Én ugyanígy voltam. 2 héttel később megrepedt a burok és elfolyt a víz.
2014. dec. 24. 13:12
 5/12 anonim ***** válasza:
67%

Utolsó! Biztos,hogy a rázkódó busz miatt repedt el két héttel később a burok..?? Ne ijesztgesd a kérdezőt..

Figyelj,én a terhesség legeleje óta buszozom,és sajnos olyan lakótelepen lakunk,ahol borzalmasak az utak.

Hosszú csuklós buszok járnak "kis" utcákban és tele vannak kátyúval,szóval szörnyű,még a nem várandósoknak is..

Nekünk nem lett semmi bajunk tőle,eleinte fájt a hasam ha buszra ültem úgy a 12-3.hétig de azóta semmi.. Nem hinném,hogy a babának bármi baja lenne,vízben van,és még mini :)

39+6hkm

2014. dec. 24. 13:33
 6/12 anonim ***** válasza:
63%

Nézd, a kérdező kérdezte, és én őszintén válaszoltam.

Én nem azt mondom, hogy neki is meg fog repedni, de te sem mondhatod azt, hogy 100%, hogy ilyenből nem lehet baj.

2014. dec. 24. 13:54
 7/12 anonim ***** válasza:
60%
en meg a 3-mas vagyok en sem azt mondom, hogy torvenyszeru, vagy, hgy vele baj tortenhet,csak bizony lehetseges, hogy bajt okoz egy razkodos busz egy kevesbe stabilabb terhessegnel. Nalam a kisfiam nem volt jol megtapadva es emiatt okozott a razkdodo troli galibat, masnal nem biztos!!! ovatosnak lenni nem art!amikor azon a bizonyos trolis napon elkezdtem verezni es lementem az elso orvoshoz, az hazakuldott es annyit mondott, hogy ne tornazgassak(!?), de maugy semmi gond, de ereztem , hogy igenis gond van es mentem tovabb egy korhaz ugyeletere ahol azonnal benttartottak, mondvan:Terhes no nem verezhet! es napi 3szor inekcioztak es szigoruan fekudnom keleltt, csak wcre mehettem ki, utana 3 honapig fekudtem otthon! Egeszseges kisfiam lett, de nem felejtem el soha hogyan kezdodott! Van aki a 7. honapban is hegyetmaszhat, van akinek vigyaznia kell.
2014. dec. 24. 14:02
 8/12 anonim ***** válasza:
75%
Nagyon jó helyen van Ő ott bent. Én 8 hetesen Prágába buszoztam ki, semmi bajom/bajunk nem lett.
2014. dec. 24. 14:25
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
miert kell lepontozni valakit????? boldog karacsonyt!
2014. dec. 24. 15:07
 10/12 anonim ***** válasza:
81%
ez nekem is erdekes miert kell lepontozni valakit, mert mas velemenyen van, foleg, hogy a sajat tapasztalatat irja le...dehat kulonbozoek vagyunk, ha o ettol boldogabb!!!hat tegye, ah mar mas nem teszi boldogga...
2014. dec. 24. 15:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!