Nagyon rázkódó buszon utazva lehet bármi baja a magzatnak?
Figyelt kérdés
14 hetes kismama vagyok, egyik nap egy 25 perces busz utat ültem végig (Budapesten), egy borzalmas állapotú buszon. Sajnos a sok úthiba miatt nagyon-nagyon rázott a busz. Éreztem, ahogy az összes belső szervem rázkódik , nagyon kellemetlen érzés volt. Ahogy hazajöttem, fájt a hasam és azóta is fáj néha, eddig semmi bajom nem volt. Nem tartom magam egy túlságosan aggódós kismamának, egyébként 2. terhesség szóval kezdő sem vagyok már, de ettől mégis megijedtem. Lett valaki babájának ilyesmitől baja? Vagy nem reális a félelmem?2014. dec. 24. 12:58
11/12 anonim válasza:
Mondjuk azért, mert karácsony szenteste ráhozzátok szerencsétlen kismamára a frászt. Buszozás után két héttel ez meg az történt.. Hát kérlek... A másik meg jön a városi legendával a hetes buszról, komolyan nincs bennetek egy csepp jó érzés sem?
Valószínűeg a szalagok, izmok húzódnak, az a legfontosabb, hogy ne aggódj.
12/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Nem nyugodtam meg...reméljük a legjobbakat. Sajnálom, hogy van akinek ilyen rossz vége lett!
2014. dec. 25. 16:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!