Ha az orvostudomány feltalálná, élnél a lehetőséggel?
Tételezzük fel, hogy az orvostudomány teljes biztonsággal meg tudja oldani az alábbi dolgot, nincs mellékhatás vagy kockázat. Választanád valamelyiket?
1. A terhesség lerövidítése 9 hónapról szabadon választott időszakra - minden ugyanúgy zajlana, csak gyorsabban.
2. A magzat testen kívül kihordható, valamilyen mesterséges méhben.
3. Férfiak is ki tudnak hordani terhességet, ugyanolyan biztonsággal, mint a nők, így szabadon választható lenne, hogy melyik szülő esik teherbe.
Kérlek, indokold, hogy miért igen/nem.
8-as vagyok.
Szó szerint ezt mondogattam mindenkinek szülés előtt, hogy "rettegek, nem lehetne, hogy kiteleportálják?"
Márpedig én tuti kihagytam volna a szülést, és biztos a nővérem is, akinek az miatt lett oxigénhiányos, és így "visszamaradott" a fia...
"de tudtommal az nem megoldott, hogy 9 hónapig plexiben legyen a gyerek, mindenképpen kell hozzá egy igazi méh."
Ezért kezdtem úgy a leírást, hogy tételezzük fel...
Ergo, az a feltevés, hogy a baba szempontjából teljesen ugyanúgy zajlana le a terhesség a műméhben is, nem származna semmilyen hátránya belőle.
" mindennap megsimogatnám a kis plexi fészkében"
Ez nagyon aranyos volt! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!