Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ha az orvostudomány feltalálná...

Ha az orvostudomány feltalálná, élnél a lehetőséggel?

Figyelt kérdés

Tételezzük fel, hogy az orvostudomány teljes biztonsággal meg tudja oldani az alábbi dolgot, nincs mellékhatás vagy kockázat. Választanád valamelyiket?

1. A terhesség lerövidítése 9 hónapról szabadon választott időszakra - minden ugyanúgy zajlana, csak gyorsabban.

2. A magzat testen kívül kihordható, valamilyen mesterséges méhben.

3. Férfiak is ki tudnak hordani terhességet, ugyanolyan biztonsággal, mint a nők, így szabadon választható lenne, hogy melyik szülő esik teherbe.

Kérlek, indokold, hogy miért igen/nem.

2015. ápr. 16. 16:31
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
szerintem a 4.et nincs olyan nő, amelyik nem vállalná.:))
2015. ápr. 16. 16:50
 12/26 anonim ***** válasza:
11-el értek egyet, ki a franc akarja, hogy fájjon neki a szülés?
2015. ápr. 16. 16:53
 13/26 anonim ***** válasza:

8-as vagyok.

Szó szerint ezt mondogattam mindenkinek szülés előtt, hogy "rettegek, nem lehetne, hogy kiteleportálják?"

Márpedig én tuti kihagytam volna a szülést, és biztos a nővérem is, akinek az miatt lett oxigénhiányos, és így "visszamaradott" a fia...

2015. ápr. 16. 16:54
 14/26 anonim ***** válasza:
Igen, béranyaságra gondoltam és nekem nem tetszene annyira a plexis ötlet, mert szerintem jobb annak a gyereknek ha legalább egy nőben van benne, még akkor is ha az a nő nem a biológiai anyja. Persze ma már lehetne ugyanolyan körülményeket teremteni, de tudtommal az nem megoldott, hogy 9 hónapig plexiben legyen a gyerek, mindenképpen kell hozzá egy igazi méh.
2015. ápr. 16. 17:00
 15/26 anonim ***** válasza:
Az első 12 hetet le lehetne felezni? :D a bizonytalanság, várakozás, rosszullétek.. Ebből nem bánnám ha csak a fele maradna. A többi hét maradhat.
2015. ápr. 16. 17:01
 16/26 A kérdező kommentje:

"de tudtommal az nem megoldott, hogy 9 hónapig plexiben legyen a gyerek, mindenképpen kell hozzá egy igazi méh."

Ezért kezdtem úgy a leírást, hogy tételezzük fel...

Ergo, az a feltevés, hogy a baba szempontjából teljesen ugyanúgy zajlana le a terhesség a műméhben is, nem származna semmilyen hátránya belőle.

2015. ápr. 16. 17:07
 17/26 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem származna belőle hátránya, akkor természetesen bevállalnánk és mindennap megsimogatnám a kis plexi fészkében :)
2015. ápr. 16. 17:12
 18/26 anonim ***** válasza:
100%

" mindennap megsimogatnám a kis plexi fészkében"

Ez nagyon aranyos volt! :-)

2015. ápr. 16. 17:18
 19/26 anonim ***** válasza:
18 Köszi! Hát igen, már nagyon szeretnénk gyereket, régóta, de nagyon nehéz, itt Magyarországon a béranyaság is tiltva van, de majd csak megoldjuk valahogy.
2015. ápr. 16. 17:22
 20/26 Julie S ***** válasza:
Nem irtad, hogy ismerjuk-e ezek hosszutavu hatasait, igy feltetelezve, hogy esetleg nem, en inkabb mindegyiket kihagynam. Probaljak ki masok, en maradnek annal, ami a termeszet altal bevalt (minden elonyevel, hatranyaval es kockazataval egyutt).
2015. ápr. 16. 17:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!