Miért születik olyan sok sérült és beteg gyerek amikor már olyan nagy az orvostudomány? És azt figyeltem meg főleg fiatal pároknak és nem a középkoruaknak, lehet nem veszik a dokik komolyan a fiatal kismamákat?
Ha beteg babám születne az nem az én gyerekem lenne????
Akkor rögtön elvetetném???
Én nem!!! Akkor meg miért ez a rengeteg vizsgálat???
Beteg vagy egészséges akkor is az enyém!!!
21hetes kismami vagyok,és én is elmentem eddig minden szűrővizsgálatra,a pénzesre is amire nem lett volna kötelező,21éves vagyok!!!
De ha nekem azt mondták volna hogy baj van,akkor is megtartanám,és nem az abortusz lenne az első!!!
Talán azért van sok beteg gyerek mert egyre több családnak van szíve,és nem dobják el maguktól a gyereküket!!!
17:44-es
Remélem megkaptad az e-mailt amit küldtem!!!
Nem a korom alapján kell itélni,elhihetitek,hogy ha nem lenne tapasztalatom nem irtam volna választ!!!
Az én öcsém is meghalt,3éves volt,végig egészséges terhesség alatt,szülésnél oxinhiány lépett fel,mert nem császározták meg anyukámat!!!
Ezáltal sérült a kisagy,a mozgás és a nyelés valamint a teljes idegi fejlődés központja!!!
Nem tudott nyelni,szondázni kellett az állandó visszacsorgó nyála miatt,mindig tüdögyulladása volt!!!
1évesen kiszakították az orvosok a nyelő csövét,innentől gégemetszése is volt szegénykémnek!!!
És a gyomrába került át a szonda a hasfalán kivezetve innentől ott etettük!!!
Állandó izomgörcsei voltak,csont és bőr volt!
Orrán szályán jött a sűrű váladék,amit csak szívóval lehetett eltüntetni!!!
Igazi kis korház volt kialakítva otthol!!!
Nagyon sokat volt mégis korházba!!!3évesen feladta a harcot,otthol a kezünk között fulladt meg!!!
És erre voltam olyan merész azt mondani hogy egy beteg gyerek is gyerek,és én megtartanám,mert olyan szeretetet,egy egészséges felnőtt sem tud adni mint amennyit ő adott nekünk!!!
21éves kismami!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!