Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 12. heti uh-an mas is latta...

12. heti uh-an mas is latta hogy kis kuki van a baba laba kozott? Tobbi lent

Figyelt kérdés
12.uh-n tokeletesen lattuk hogy kis kuki szeru van a baba laba kozott de nekem az ultahangos holgy azt mondta ilyenkor mindegyik babanak ilyen van meg a laba kozott ez tenyleg igaz>vagy azert elkonyvelhetem a kisfiut magamnak?Kerlek irjatok tapasztalt anyukak!!!Koszonom 13+4 km

2015. ápr. 14. 16:08
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Nekünk a 13. héten egy profi orvos kevésbé profi gépen fiút mondott, meg is mutatta a kukit. Végül lányunk született :)
2015. ápr. 14. 18:40
 12/21 anonim ***** válasza:
7-es vagyok. Nemcsak hogy tervezzük a tesót, már úton is van :)
2015. ápr. 14. 21:23
 13/21 A kérdező kommentje:
dejo!!!!!!!!!!hany hetes vagy???
2015. ápr. 14. 21:44
 14/21 anonim ***** válasza:

Ez aranyos :"de a fiatal hölgy lehet még nem volt olyan tapasztalt. "

Szerintem azért ő ezt tanulta,meg látott is már pár babát ultrahangon. :)

Nekem egy elég profi genetikus a 15.héten mikor rákérdeztem a nemére, azt mondta, hogy ilyenkor még nem mond semmit, mert abból még lehet bármi. Félidőnél lehet viszonylag biztosra mondani.addig is lehet találgatni, de akkor még nagyobb egyformák,és félre lehet simán nézni.

2015. ápr. 15. 01:36
 15/21 A kérdező kommentje:
Ertem!Koszonom a valaszod nem szerettem volna ot kritizalni vagy ilyesmi csak azert gondolom mert nem reg vegezte el a sulit biztos latott mar par babucit csak azert foglalkoztatott a dolog mert olyan hosszunak lattam azt a valamit furcsalom hogy a lanyoknak is ilyen van es ebbol lesz kis nuni :)
2015. ápr. 16. 15:58
 16/21 anonim ***** válasza:

:) én se azért írtam. Nekem van egy könyvem,terhesség hétről hétre, és azt hiszem, hogy az a 16.héten írja, hogy a fiúknál leszáll a here,a lányoknak meg üreges lesz a hüvely, meg a petefészkek a helyükre kerülnek. Addig szinte mindegyik ugyan olyan. Amúgy én is nagyon vártam, hogy mikor mondják meg. Látod,már a 15.héten zargattam vele a dokit:)

Minden jót, és problémamentes terhességet, illetve egészséges kisbabát kívánok!

2015. ápr. 16. 16:18
 17/21 A kérdező kommentje:
Koszonom :) hat en nagyon kivancsi vagyok mar sajnos csak majus 20.-ra van a kovi ido pontom 19.heti uh :( addig csak almodozok a nemerol :D
2015. ápr. 16. 16:48
 18/21 anonim ***** válasza:
Szörnyű amúgy ez a várakozás két ultrahang kközött. Gondolj bele, én 19 hetesen voltam utoljára, a,következő meg majd valamikor a 30-32.hét között lesz.Addig meg megőszülök, hogy minden rendben van -e?
2015. ápr. 16. 18:36
 19/21 A kérdező kommentje:
Uristen :( neked van ilyen szivlehallgato csoda keszuleked?????? lehet hogy en beszerzek egyet megnyugtatas kepp..
2015. ápr. 16. 18:52
 20/21 A kérdező kommentje:
kisfiu:)
2015. máj. 8. 17:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!