12. heti uh-an mas is latta hogy kis kuki van a baba laba kozott? Tobbi lent
kicsit off a válaszom, de én is most vagyok 12 hetes, csütörtökön megyek uh-ra.
Én nem nagyon élem bele magam hogy megnézik a nemét, de annyira nem is tartom fontosnak még.Nézzék meg azt hogy egészséges-e, és ennyi a fontos.
De én sztk-ba megyek.
Te magándokihoz jársz? Vagy sztk-ba is néznek nemet már most?
De szerintem azért 12 hetesen még feleslegese vásárolgatnál, addig még lehet kislány is belőle :)
Jó minőségű géppel, jó szakember ilyenkor már meg tudja mondani.
De tény, hogy a nemiszerv kezdetben hasonló dudorból alakul át. Az egyik részéből csikló vagy pénisz lesz, a másikból pedig herezacskó vagy nagyajkak. Evolúciós szempontból nőnek indul minden baba, de a genetikai kód alapján a nemi szervek a harmadik hónap táján kezdenek el differenciálódni úgy, hogy külső szemlélő is meg tudja különböztetni őket.
Szerintem nagyon jo minosegu volt az uh !!de a fiatal holgy lehet meg nem volt olyan tapasztalt!!
o sem volt szegyenlos nagyon mutogatta magat :) gratulalok a picihez ,terveztek neki tesot???
majus 20.-an tutira megmondjak elvileg addig meg veszek 1-2 unisex holmit,nagyon kivancsi vagyok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!