Oriasi kulonbsegek ket testver baba kozott?
Figyelt kérdés
Tudnatok ilyenekrol meselni? Pl elso baba ket hetesen ataludta az ejszakat, masodik baba meg 1 evesen is kel ejszaka. Vagy barmifele kulonbseg erdekelne, ami nagyon nagy merteku.2015. ápr. 4. 20:04
1/4 anonim válasza:
Nekem a 2 nagyobb fiam olyan mint a tűz és a vìz. A kicsi mèg nagyon pinduri, ő mèg bàrmelyikre hasonlìthat. A nagy 1 éves koràig 3* kelt èjszaka, állandóan szórakoztatni kellett, nagyon anyàs volt, leginkább a hètköznapi hàztartási eszközökkel jàtszott. Tesója 4 hetesen àtaludta az èjszakàt, elvolt a jàtèkokkal, evett-aludt. Ma màr 4 ès 6 évesek. Most is ilyen különbségek vannak köztük, de a különbségek ellenére nagyon jól eljàtszanak együtt, imàdjàk egymàst.
2/4 anonim válasza:
Vannak ilyenek, nem is kevés. Sajnos sokan az első gyereknél abba a hibába esnek, hogy elsőre "kapnak" egy jó alvó, jó evő gyereket és azt hiszik, hogy az ő fantasztikus nevelésük eredménye. (nekem is volt ilyen :-( )
3/4 anonim válasza:
:DD hiperaktív gyerek voltam, szégyellem de szerettem piszkos lenni és buszra nem lehetett felszállni velem. Egész éjjel üvöltöttem. A hugom pedig nyugodt baba volt, sose volt vele baj. Nyilván azóta nincs ekkora különbség de attól még elütünk egymástól ahogy illik. Azóta is azt hallgatom hogy milyen baba voltam és szívből kivanjak hogy ne tudjam meg.
4/4 anonim válasza:
Kihagytam hogy két évesen se aludtam át az éjszakát míg hugom néha már két hósan is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!