Mi mindent kell vinni egy eves baba szamara a tengerre?
50 faktoros naptej, napozas utanni krem!
Faktoros fürdöpolo, kalap, renedes kispolok sok! Es jatekok, homokozo föleg!
Jaj 1-es, hogy ez mennyire haszontalan es bunko hozzaszolas volt! Kepzeld, en sem irok ekezetet, mert igy sokkal gyorsabb telefonrol. Maskor kimelj meg mindenkit a valaszaidtol. Koszi.
Kerdezo! Probalom leirni ami hirtelen eszembe jut. Nekem is 1 eves a babam.
Minel magasabb faktorszamu naptej
Uszopelenka
Gyogyszerek (lazcsillapito, esetleg hanyas ellen valami szer stb)
Kedvenc jatek
En vinnek uveges bebietelt mindenkepp
Hosszu ruha is!
Lazmero, orrszivo (inkabb, mint hogy kelljen, aztan ott szaladgalj erte)
Babaviz (en ottani csapvizet nem adnek neki)
Hat szerintem ennel meg bovebb a lista, de hirtelen csak ennyi jutott eszembe. Remelem azert tudtam segiteni!
Üveges bébiétel és pelenka mindenképpen kell, mert kint sosem tudni milyen van és mennyiért.
Fürdetéshez cuccok.
Talán a fürdőköpeny is jól jöhet, ha van. Mi autós ételmelegitőn is gondolkozunk, de mi kocsival megyünk.
Kérdező, ti hová mentek?
Szerintetek melyik 50 faktoros naptejet érdemes megvenni, valami hiperszuper méregdrága kell, vagy jó az olcsóbb is?
7-es vagyok.
Görögországba megyünk autóval. :) Alig várom, hogy a lányom is lássa a tengert. Mi Thassos szigetére megyünk, ti hová tervezitek?
Jó, hogy feltetted a kérdést, igy legalább jegyzetelhetek - ha nem haragszol, vagy majd egyeztetünk, mit ne felejtsünk el. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!