Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mi mindent kell vinni egy...

Mi mindent kell vinni egy eves baba szamara a tengerre?

Figyelt kérdés
2015. ápr. 1. 18:52
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
0%
"ekezetet"
2015. ápr. 1. 19:01
 2/13 anonim ***** válasza:

50 faktoros naptej, napozas utanni krem!

Faktoros fürdöpolo, kalap, renedes kispolok sok! Es jatekok, homokozo föleg!

2015. ápr. 1. 19:32
 3/13 anonim ***** válasza:
90%

Jaj 1-es, hogy ez mennyire haszontalan es bunko hozzaszolas volt! Kepzeld, en sem irok ekezetet, mert igy sokkal gyorsabb telefonrol. Maskor kimelj meg mindenkit a valaszaidtol. Koszi.

Kerdezo! Probalom leirni ami hirtelen eszembe jut. Nekem is 1 eves a babam.

Minel magasabb faktorszamu naptej

Uszopelenka

Gyogyszerek (lazcsillapito, esetleg hanyas ellen valami szer stb)

Kedvenc jatek

En vinnek uveges bebietelt mindenkepp

Hosszu ruha is!

Lazmero, orrszivo (inkabb, mint hogy kelljen, aztan ott szaladgalj erte)

Babaviz (en ottani csapvizet nem adnek neki)

Hat szerintem ennel meg bovebb a lista, de hirtelen csak ennyi jutott eszembe. Remelem azert tudtam segiteni!

2015. ápr. 1. 19:36
 4/13 anonim ***** válasza:
strandcipő
2015. ápr. 1. 20:44
 5/13 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat, mar akinek :)
2015. ápr. 1. 20:55
 6/13 anonim ***** válasza:
Sebtapasz, fertőtlenítő, fenistil,de mi helyette sospelle-használunk,mert azt nagy felületre is lehet. Az ágyneműjét is vittem, és alvós állatkát.
2015. ápr. 1. 20:59
 7/13 anonim ***** válasza:

Üveges bébiétel és pelenka mindenképpen kell, mert kint sosem tudni milyen van és mennyiért.

Fürdetéshez cuccok.

Talán a fürdőköpeny is jól jöhet, ha van. Mi autós ételmelegitőn is gondolkozunk, de mi kocsival megyünk.

Kérdező, ti hová mentek?

Szerintetek melyik 50 faktoros naptejet érdemes megvenni, valami hiperszuper méregdrága kell, vagy jó az olcsóbb is?

2015. ápr. 1. 21:00
 8/13 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok. Elfelejtettem, kalcium ampulla. Mindenféle csipésre, kiürésre jól jöhet. (mondjuk ha normális a dokinénid, akkor ha megkérdezed indulás előtt, még fel irhat receptre valamit, ami nem árt ha van)
2015. ápr. 1. 21:02
 9/13 A kérdező kommentje:
Szerintem az olcsobb is megteszi, meg a vedonovel is beszeltem ma, monta hogy nem kell tulzasba vinni a naptej hasznalatat mert art a baba borenek.. Mi vagy Gorogorszagba repulovel vagy Horvatba kocsival ...ti ?
2015. ápr. 1. 21:18
 10/13 anonim ***** válasza:

7-es vagyok.

Görögországba megyünk autóval. :) Alig várom, hogy a lányom is lássa a tengert. Mi Thassos szigetére megyünk, ti hová tervezitek?

Jó, hogy feltetted a kérdést, igy legalább jegyzetelhetek - ha nem haragszol, vagy majd egyeztetünk, mit ne felejtsünk el. :)

2015. ápr. 1. 21:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!