Milyen amikor beindul a szulesi fajas?
Figyelt kérdés
Pontosan hol faj es hogyan? Hogyan lehet megkulonboztetni a joslotol?2015. ápr. 13. 21:12
1/4 anonim válasza:
Mindhárom szülésem máshogy indult be, nekem sokat segített a következő meghatározás: A szülési fájásnál a háromból legalább kettő igaz: a fájások erősödnek, sűrűsödnek és hosszabbodnak. Tehát hiába van már 5 percenként keményedés (mint ahogy volt nekem egyszer két napig), ha azok nem erősödnek és nem hosszabbodnak, de lehet az is hogy nem erősödnek, csak egyre gyakrabban és hosszabban jelentkeznek.
2/4 anonim válasza:
Idézem az orvosomat, amikor ezt kérdeztem tőle:
"Ha letérdelsz, annyira fáj, akkor az lesz az. Azt már biztosan nem kevered össze mással."
3/4 A kérdező kommentje:
Koszonom! :)
2015. ápr. 14. 09:32
4/4 anonim válasza:
Nagyon figyeld, hogy beállnak e rendszeresen 5 percesre a fájások. Ha már 1-1,5 órája 5 perces be kéne menni a kórházba. Két lányt ismerek akiknél az istennek nem akart erősödni, de rendszeressé vált. Mindkettő meglehetősen gyors szüléssel végződött. Ha pedig téves riasztás, hát istenem. Inkább, mint hogy bármi baj legyen. A jóslók általában rendszertelenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!