Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Milyen amikor beindul a...

Milyen amikor beindul a szulesi fajas?

Figyelt kérdés
Pontosan hol faj es hogyan? Hogyan lehet megkulonboztetni a joslotol?
2015. ápr. 13. 21:12
 1/4 anonim ***** válasza:
Mindhárom szülésem máshogy indult be, nekem sokat segített a következő meghatározás: A szülési fájásnál a háromból legalább kettő igaz: a fájások erősödnek, sűrűsödnek és hosszabbodnak. Tehát hiába van már 5 percenként keményedés (mint ahogy volt nekem egyszer két napig), ha azok nem erősödnek és nem hosszabbodnak, de lehet az is hogy nem erősödnek, csak egyre gyakrabban és hosszabban jelentkeznek.
2015. ápr. 13. 21:17
 2/4 anonim ***** válasza:

Idézem az orvosomat, amikor ezt kérdeztem tőle:

"Ha letérdelsz, annyira fáj, akkor az lesz az. Azt már biztosan nem kevered össze mással."

2015. ápr. 13. 22:36
 3/4 A kérdező kommentje:
Koszonom! :)
2015. ápr. 14. 09:32
 4/4 anonim ***** válasza:
Nagyon figyeld, hogy beállnak e rendszeresen 5 percesre a fájások. Ha már 1-1,5 órája 5 perces be kéne menni a kórházba. Két lányt ismerek akiknél az istennek nem akart erősödni, de rendszeressé vált. Mindkettő meglehetősen gyors szüléssel végződött. Ha pedig téves riasztás, hát istenem. Inkább, mint hogy bármi baj legyen. A jóslók általában rendszertelenek.
2015. ápr. 14. 10:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!