Aki 34-35 heten szult annak is beindul a teje?
Figyelt kérdés
2015. ápr. 7. 12:35
1/4 anonim válasza:
Igen. A tejtermelés nem a terhességi kortól függ. Ahogy a placenta eltávozik, a hormonválasz beindítja a tejtermelést.
2/4 aHermann válasza:
Szia!
Igen. Nálunk a nagy 34. hétre született. A tej egy kicsit lassan indult be (3-4 nap), de ez császárnál normális. Ráadásul elég sokkos állapotban voltam, lehet ez is rátett egy lapáttal. Nála volt a legtöbb tejem, a fagyasztóba is került bőven. 1 éves koráig szoptattam. Most már 4 éves a fiunk.
3/4 A kérdező kommentje:
Nagyon szepen koszonom! Megnyugodtam!!!
2015. ápr. 7. 13:24
4/4 anonim válasza:
Épphogy betöltöttem a 34. hetet, amikor megszületett a kislányom. Nagyon súlyos volt az állapota, koraintenzívre került. Nem is szoptathattam, fejnem kellett neki. A tejem a 4. napon indult be, és pár nap alatt annyi lett, hogy nem győztem fejni. 7 hónapos koráig kizárólag anyatejes volt, összességében 1,5 éves koráig szopizott. 1 éves koráig még adtunk is le anyatejleadó állomásnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!