Ha már most megijedek 1-2 fájástól mi lesz ha beindul a vajúdás?
Figyelt kérdés
Bármikor beindulhat, 39 hetes elmúltam ráadásul 2.babával. Most is enyhén görcsölgetek, de közben rajtam van a pánik, hogy mi van ha ez csak nem jósló. Érzem, hogy a pulzusom az egekben a félelemtől. Hogyan uralhatom?2014. jún. 23. 19:44
1/2 anonim válasza:
Valojaban nem leszel paras, vajudas kozben az agy nyugi hormonokat termel, majd azon fogsz csodalkozni, hogy nem is vagy annyira paras.
2/2 anonim válasza:
figyelni kell az órát... ha pontos időközönként jönnek a fájások akkor már tényleg beindult... (én se hittem el, hogy ennyire óramű pontossággal 20- majd 15...10... percenként jönnek míg el nem kezdődött :) ) és ahogy az első írta, akkor már nem pánikol az ember... inkább várja a végkifejletet :) minden megy magától szépen :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!