Ti mit tennetek, ha a fonokotok igy viselkedett volna veletek mielott elmentek szulesi szabadsagra?
Hát igen köteles visszavenni, de már megtartani nem. És egyébként is ki tudja mi lesz 1-2 netán 3 év múlva.
Az hogy milyen papírok mikor kellenek igazából neked kell intézni (meg a könyvelőjének) és nem neki. Valószínűleg erről neki fogalma sincs, de nem is kötelessége. Ha most kezdted a csedet akkor valószínűleg beadtad a papírokat, majd szülés után intézed a gyerek papírrészét. Aztán amikor lejár a cseded (azt neked kell észben tartani) előtte pár héttel már elkezdheted a gyed igénylést, hogy folyamatos legyen. Ott szintén semmi dolga főnöködnek. Te kitöltöd az igénylőt majd a könyvelőnek odaadod és ő az igazolásokkal továbbítja az oep felé (ha kifizetőhely, akkor magának intézi). Tehát neki semmi dolga ezekkel a dolgokkal.
Egyébként meg azzal ne foglalkozz, hogy nem jött búcsúzkodni meg ilyesmi (ha egyébként nem vagytok baráti viszonyban). Én az ilyet fel sem vettem mikor én jöttem el. Sőt gondoltam (gondolom) mire visszamennék már nem is lesz hová. Most is folyamatos létszámleépítés.... van. Az első után ugye nem rúghatott ki, mert újra terhes lettem és ezzel védve voltam. De ha visszakerülök is majd 2 év után állományba simán kitehet másnap. Én ezzel sem foglalkozom. Kihasználom a picivel tölthető időt és egyébként nyitott szemmel járok, hogy ha lesz valami lehetőség kaphassak rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!