28 hetes vagyok és visszajött az álmatlanság. Hajnalban órákat ébren vagyok és kattogok. Más is van így?
Figyelt kérdés
2010. febr. 20. 08:41
2/6 A kérdező kommentje:
2 napja olyan, mintha gyomoridegem is lenne ilyenkor hajnalban. Vagy ez csak a sav lehet? Eddig ugyanis nem volt sav problémám.
2010. febr. 20. 08:46
3/6 anonim válasza:
kérdezz rá a védőnőnél, dokinál, de jó lehet a "sedatif pc" homeós bogyó is esetleg álmatlanság ellen....
4/6 anonim válasza:
sajna mostanában nekem is vannak álmatlansági problémáim.nappal meg el tudnék bármikor aludni.
27 hetes
5/6 A kérdező kommentje:
Na ez az, hogy én meg napközben sem érzem fáradtak magam. Csak kicsit unalmasak a hajnalok. Csak állok és nézek ki az ablakon... Fitt vagyok hajnalban és 4 óra szerintem kevés... Lehet a fiam már most szoktat... :)
2010. febr. 20. 13:34
6/6 anonim válasza:
üdv a klubban!én 37 hetes vagyok,màr több mint két honapja minden éjjel bagoly vagyok,van hogy egyàltalàn nem alszom el hajnal 6-7 oràig.aztàn meg ha napközben lefekszem,este meg azért nem tudok megint elaludni.jo gyakorlàs a szülés utànra...hiàba sétàlok,kimegyek minden nap a levegöre,elfàradok,akkor sem megy...meg a nyugtalansàgtol is lehet,mert màr minden percben a babàmra gondolok,meg a szülésre... én sem tudom màr mivel lehetne ezt megoldani,valahogy semmi nem jo.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!