Van olyan, akinek nem sikerült terhesség alatt kiírtani a coli-t a vizeletéből? Vagy állandóan visszajött?
Figyelt kérdés
Sajnos nekem coli baktérium tenyészett ki. Már két antibio kúrán túl vagyok, és még mindig felfázás szerű érzésem van. Már kezdek nagyon elszomorodni. 22 hetes terhes vagyok, és aggódok a koraszülés miatt. Olyan tapasztalatokra vagyok kiváncsi főként, ami pozitív véget ért. (inkább)Vagy van olyan aki hosszú ideig szedte a gyógyszert és így úszta meg?2011. márc. 22. 09:26
1/1 anonim válasza:
Szia
Évek óta beteg a barátnőm .. Hol kevesebb a csiraszáma ,hol több. De igazából nem gyógyult meg.
Sajnálom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!