Mit tegyek 17 éves vagyok és terhes van jogom dönteni a sorsáról?
Kedves kerdezo, ebredj fel halo! Alomvilagban elsz, az az igazsag. Persze, lehet gyerek mellett tanulni, ha tankonyvi mintababa, eszik,alszik es kesz. En is igy mentem neki, azzal a kulonbseggel, hogy szakmammar van, es eppaz egyetemi zarovizsgaim idejen szultem a kislanyt, mondvan, majd mellette tanulok,es lediplomazom. 4vizsgarol beszelunk! Na most az en kicsi lanyom0-24-ben uvoltott, 8 honapos koraig 20 percnel tobbet ejjel sem aludt...mire eljott az egy eves szulinapja, nem hogy diplomam nem lett, de hajam is alig maradt..@
15 hos volt, mikor elkezdtem dolgozni, a szivem szakadt meg, hogymas vigyaz ra, helyettem, mikor az az endolgom! Aztan kiderult hogy jon a kisteso(o meglepetes, gyogyszer mellett jott),alvasi apnoes lett,5 hos koraig korhazaztam vele,gyogyszereskezelessel..most mar nagyfiu 18hos, es elkezdhettem keszulni a vizsgaimra..cirka4 evvel a tervezett utan, tankonyv van a kezemben, napi ket orat kb,amit hagynak a gyerkocok..nem panasz imadom oket, de bizony az ember hatterbe szorul,ha anya lesz,es nem indulhat ki, abbol, hogy majd gyerek mellett igy-ugy-amugy. A szuloket pedig be kellene avatni..
Kedves UtolsÓ!
Senki nem írta azt, hogy bárki is arra várna, hogy minden tökéltes legyen, hanem itt az volt megfogalmazva, hogy a gyerek hatalmas felelőség és én nem a szüleimnek fogok szülni, hogy jó apám tarts már el a gyerekem, mert nekem nincs munkám. Még szép, hogy ne szüljön úgy egy nő, hogy nincs állása nem tudja felnevelni a gyerekét, és utána majd a gyereket viszik a nevelőszőlükhöz. Sajnos sok ilyet láttam, vagy persze az sokkal jobb, hogy nincs semmink és utána sorra szüljük a gyerekeket?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!