Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mit tegyek 17 éves vagyok és...

Mit tegyek 17 éves vagyok és terhes van jogom dönteni a sorsáról?

Figyelt kérdés
12hetes terhes leszek pont amikor betöltöm a 18.évemet. A suliból még van ez az évem +2 még.
2015. ápr. 12. 15:11
1 2 3 4
 11/36 Beáta Virág ***** válasza:
8%

Még nem tudják a szüleid? Jo volna mielőbb elmondani és az apukája hol van? ő is ilyen fiatal? jajj szegényem..:(

Csak akkor tudod megoldani a dolgaid ha olyan háttérrel rendelkezel.amugy meg a szüleid biztos imádni fogják amint kibújik a kis jövevény.. legalább is remélem! Elég rossz lehet most így neked.. De a lényeg h ne légy elkeseredve mert a Gondok azért vannak h megoldjuk őket! :D Sok Szerencsét kívánok..

2015. ápr. 12. 17:09
 12/36 A kérdező kommentje:
A barátom szerencsére mellettem van,es aztmondta,hogy mellettemis marad,ő tud a babárol es 17 éves
2015. ápr. 12. 17:17
 13/36 anonim ***** válasza:
100%
mindjárt 18 vagy és van még 2,5 éved a középsuliból? Szerintem ha ilyen tempóban végzed, marhára ráér a érettségi még egy-két évet!:D
2015. ápr. 12. 17:20
 14/36 anonim ***** válasza:
16%
Ne bántsátok már ezt a lányt,ugy csináltok mintha ő lenne az egyetlen aki 18 évesen gyereket fog szülni! Pedig rajta kivül vannak még sokan és az a tobbi lany is felnevelte a gyereket! Biztos nem lesz könnyű se neked sem a szüleidnek,d majd megoldodik minden. Eleinte biztos majd nem örülnek,d ez majd valtozik. Te meg majd befejezed az iskolát meg ha kiis hagysz egy évet a terhesseg miatt ,masoknak is sikerult sot meg egyetemet is fejezni utana. Meg hat a gyereknek van apukajais!? De o tud mar rola,ugye? Boldog baba varast!:)
2015. ápr. 12. 17:27
 15/36 anonim ***** válasza:
4%
Tinibmami vagyok,ha gondolod Írj! :)
2015. ápr. 12. 17:28
 16/36 anonim ***** válasza:
100%

Támogatom a gyerekem, ahogy csak tudom, de ha olyan lenne, mint te és

nem avatna be a dologba, kész tények elé állítana a terhességével kapcsolatban és mindeközben már azt tervezgetné, hogy hogyan passzolja le a kisbabáját rögtön a szülés után, ahelyett, hogy ő maga gondoskodna róla...

BIZTOS, hogy nem pártolnám az ötletét!

Ha mindenképpen meg akarná tartani, akkor el kellene fogadnia, hogy az ő felelőssége gondoskodnia róla, hogy az ő élete háttérbe szorul,

hogy nincs buli, nincs elmászkálás, hogy magának szüli, nem pedig nekünk.

És legfőképpen az, hogy a gyerek nevelésén kívül elsődleges feladata, hogy minél előbb felnőjön a feladathoz és önállósodjon!

A tanulásban támogatnánk, de nem nappalin. Egyetemet is nehéz úgy, de középiskolát lehetetlen nappalin gyerek mellett. Lehetne magántanuló, de mehet esti képzésre is.

Ezeket gondold végig!

2015. ápr. 12. 17:38
 17/36 anonim ***** válasza:
100%

Kezdj el megbarátkozni a gondolattal,hogy te leszel otthon vele vagy a barátod.Anyagilag egyáltalán nem érné meg,ha anyukád felmondana vagy fizetetlen szabadságra menne.Ráadásul te könnyebben vissztérsz a tanulmányaidhoz,mint ő a munkához.

Próbálkozhatsz még azzal,hogy a barátodhoz költözöl a babával,ha befogadnak titeket,de gyanítom az ő szülei is dolgoznak,semmivel se lennél elöbbre.

2015. ápr. 12. 17:41
 18/36 anonim ***** válasza:
Azért kérdező úgy legyen nagy arcod, hogy sem a te szüleid, sem pedig a barátod szülei nem kötelesek titeket és a gyereketeket eltartani onnantól kezdve, hogy betöltötted a 18-at...
2015. ápr. 12. 17:52
 19/36 A kérdező kommentje:
Engem apukám megfog ölni szerintem ha megtudja,megoldódik majd a gond xD :/ :ss
2015. ápr. 12. 17:52
 20/36 A kérdező kommentje:
Ha beteg vagyok akkor se hagyja hogy itthon maradjak....
2015. ápr. 12. 17:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!