Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Meghatalmazással el lehet...

Meghatalmazással el lehet intézni az apaságit? Mert bent tartottak a kórházba, és már nem engednek ki valószinű.

Figyelt kérdés

34 hetes vagyok,csüt.-ön kaptam meg az igazolást az apaságihoz,úgy volt másnap elintézzük,de sajnos másnap reggel bent tartottak a kórházba,és szülésig nem valószinű kiengednek.

Ilyenkor minden esetben az én nevemre kerül majd a pici?Vagy valami meghatalmazással apa eltudja intézni?

Köszönöm!

2015. ápr. 12. 11:24
 1/4 anonim ***** válasza:
51%

igen te nevedre könyvezik, de utólag is megváltoztatható, utólag i leadható az apasági nyilatkozat, sőt keresne is a gyámügy, ha nem tennétek meg, mert a gyerek családi jogállását tisztázni kell, tehát vagy konkrétan lejelnted, hogy nincs apa, vagy mint ahogy ti esetetekbn később lesz leadva az apa

vagy van olyan is, hogy egyszerűen nem kéred az anyakönyvezést, de addig ugye tgyást, anyaságit sem kaphatsz mert oda kellenének a gyerek TB száma, és így az még nem lesz, de azt hiszem ezt el lehet húzni, lehet hülyeséget mondok, de lehet 30 nap a határidő

2015. ápr. 12. 11:49
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

meghatalmazással tuti nem tudja elintézni, kötelező egyszerre mindkettőtöknek jelen lenni

(max, ha börtönben lennél, bemenne hozzád a hivatal)

2015. ápr. 12. 11:50
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Nem lehet meghatalmazással, és amúgy sem egy kétperces történet a dolog. Majd a te nevedre anyakönyvezik és utána megváltoztatjátok.
2015. ápr. 12. 11:52
 4/4 A kérdező kommentje:

köszönöm!Szuper :/

Hátha kiengednek pár napra ha jók az eredmények,és el is intézzük gyorsan....

2015. ápr. 12. 12:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!