50-es ruhával is kell készülni, vagy elég ha 56-tal kezdünk?
Figyelt kérdés
Ezen dilemmázok.Tudom,hogy függ a baba méretétől...stb,stb,de honnan tudjam mekkora lesz?Megsaccolják oké,de ... Szóval ti vesztek 50-eset is,vagy eggyel nagyobbal kezdtek?2010. febr. 19. 18:37
1/14 anonim válasza:
Szerintem ha túl vagy a koraszülött időszakon, nem ikerbabák, akkor elég az 56ossal kezdeni.
2/14 anonim válasza:
56-os elég, 1-2 hét alatt belenő még ha eleinte nagy is lenne. Ha nagyobb baba lesz, akkor meg lehet ki is növi. Ha meg véletlenül koraszülött lenne, akkor apuka vehet egy pár kisebb méretet.
3/14 A kérdező kommentje:
Csak mert most 30 hetesen 40cmesnek mondták,és azt is mondta a doki,hogy kb.1 cmt nő még hetente.És emiatt gondolkoztam el az 50es rucin.
2010. febr. 19. 18:43
4/14 anonim válasza:
Mi nem készültünk, de venni kellett.
40. hétre született, 50cm-es fiú, 3600gr-al és 2-3 hétig 50-es ruhák kellettek.
Már 13,5 hónapos nagyfiú
5/14 anonim válasza:
Az én fiam a kiírt napon született, 50cmrel és 1! db 50es rucink volt, azt is kb. 2 hétig hordta. Inkább 56ost adtam rá, de az is jó volt. Az a baj a számozásokkal, hogy azok sem egyformák. Most van olyan ruci, ami 56os, általában már a 62es ruhák jók, de van olyan 68as, ami kicsi (az overáljába 50-es és 0-1 hónapos kor van írva). Szóval 1-2 dbot vehetsz, de sokat nem érdemes, mert inkább nagy legyen a ruha. :D
5 hónapos nagylegény anyukája
6/14 A kérdező kommentje:
Köszi :)
2010. febr. 19. 19:36
7/14 anonim válasza:
a barátnömnek 3.7 kg-at saccoltak, idöre született 2.65-el, de egészséges.
én sem tudom mit vegyek, bár még csak 18 hetes leszek
8/14 anonim válasza:
Én most 23 hetes vagyok, én is töprengtem ezen a kérdésen. A ruhákat már mind megvettem, 90%-uk 56-os méret. Csak 1-1 darabot vettem 50-es méretben.
9/14 anonim válasza:
Szerintem 50-est felesleges. Mert ha 50 cm-rel is születik, akkor sem lenne rá jó, mivel ugye a pelus is sokat fog. Inkább legyen egy picit nagyobb. Nagyon hamar kinövi ám!
10/14 anonim válasza:
Nekem első gyerek 54 cm-vel született. Az 56os rucik is kb 2 hétig voltak jók rá. Most már 56ost sem vettem:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!