Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Amniocentézis - hallottatok...

Amniocentézis - hallottatok már ténylegesen vetélésről? 38 éves vagyok, első babával és a dokim mindenképpen javasolja. Nagyon félek, volt már egy 8 hetes spontán vetélésem fél éve. Persze, tudom, kicsi a kockázat, de mégis rettegek.

Figyelt kérdés
Ismertek olyat, akivel tényleg megtörtént a legborzasztóbb, és elvetélt amnio után?
2010. febr. 19. 15:44
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
100%
13:58-as válaszoló vagyok nekem Budapest. I. sz. Szülészeti és Nőgyógyászati klinikán vették le múlt héten Kedden,pont aznap töltöttem be a 14. hetet. Ezen a héten Csütörtökön kell mennem az eredményért.
2010. febr. 22. 19:19
 22/25 anonim ***** válasza:
100%
Köszi a választ!Akkor inkább ezt fogom legközelebb választani,nem az amniot.Nem mindegy,hogy 16 hetesen veszik le,és 4 hetet kell rá várni!
2010. febr. 22. 20:12
 23/25 anonim ***** válasza:
100%

2 olyan emberkét ismerek, akiket el kellett volna vetetni, mert kihozta az amnió, hogy daw kórosak. Az egyik 6 éves most (42 volt a születésekor a mamája),makk egészséges, helyes kislány, még nem iskolás, de folyékonyan olvas. A másik 13 éves és kitűnő tanuló, jó zenész. És megismerkedtem egy korombeli 2 gyerekes anyukával, akinek 4 éve, elment a babája a vizsgálat után, mielőtt megjött volna az eredmény, hogy egészséges.

Nem akarok senkit meggyőzni, mindenki tegyen belátása szerint.

Én 43 éves vagyok és azért nem csináltattam meg, mert abortuszt nem vállalnék be, akármi is volna az eredmény.

32 hetes kismama.

2010. febr. 23. 00:07
 24/25 anonim ***** válasza:
Én megcsináltattam, ma van egy gyönyörű 6 hetes kisbabám. 38 leszek az ősszel. A vizsgálat nem volt kellemes, többször is szúrtak mire sikerrel járt az orvos, nagy volt a rizikó, de biztosra akartam menni, hogy egészséges lesz a babócám.
2010. febr. 23. 18:50
 25/25 anonim ***** válasza:
én 36 multam ráadásul cukorbeteg nem terhességi hanem már elötte is az voltam. márc.2-án votlam a sote1-en genetikai tanácsadáson ahol javasolták de nem vállaltam. elözö eredményeim laborok uh-ok mond jok ezért nem kockáztattunk. 7 éve vártuk a babát( ö az elsö) igy csak az anyai megérzésemre tudok hallgatni ami azt sugja hogy az én drágám egészséges és nincs semmi baja. nem bántam meg hogy nem vállaltam és remélem tényleg minden rendben lesz. 23 hetes km
2010. márc. 19. 15:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!