Aki tud az segítene?
Figyelt kérdés
Abba a szerencsétlen helyzetbe kerültem hogy terhes lettem!Ez nem lenne baj csak a dolog nem ilyen egyszerű!20éves vagyok és van egy 2hónapos kisfiam!Hüvelykúppal védekeztünk dehát beütött a baj!Elvetetni nem lenne szívem a babát de nem tudom hogy mennyire egészséges vagy árt a szervezetemnek ez a terhesség!Ja császárral szültem!2010. febr. 19. 14:42
1/7 anonim válasza:
A hüvelykúp nekem is egy gyereket jelentett.A dokidat kellene megkérdezni,mert a császárosoknak úgy tudom valamennyit várni kell a másodikkal a seb miatt.
2/7 anonim válasza:
Én augisztusi vagyok, a húgom a következő júliusban születetett... számold ki. A másik húgom a következő júniusban. :) A császár jó kérdés, mi mindannyian hagyományosan születtünk, és anyukámat nem visete meg különösebben, ezzel kapcsolatban inkább orvost kérdezz. Egyébként nekünk jó volt, hogy ennyire közel születtünk egymáshoz.
3/7 anonim válasza:
Beszélj az orvosoddal! Mindenesetre sok hasonló esetről hallottam és semmi gond nem volt. Később csak előnye lesz ám a kicsi korkülönbségnek!
4/7 anonim válasza:
Császárnál egy évet várni kell a babák között. Császáros voltam én is, nem tervezünk másodikat, de az orvos azért elmondta.
Beszélj az orvosoddal, mert a belső heg szakadása itt a nagyobb probléma, nem a baba :)
5/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!!Nagyon szeretném a picit de nem akarok komplikációkat...sem a baba és sem az én káromra!
Holnap megyek a dokimhoz!Remélem minden rendben lesz és jöhet a picúr!:)
2010. febr. 19. 15:16
6/7 anonim válasza:
Szia,én is császárral szülktem 8 hónapja(azt mondták 2 évet kell várni a kórházban),és én is terhes vagyok.Ha akarod irhatsz privit! Amugy a doki holnap majd megmondja,nekem azt mondták sima ügy,bár tudom,a 8 hónap az nem 2!Az biztos hogy mind a kettőnknek császár lesz ez is!
7/7 A kérdező kommentje:
Hát igen ezért is izgulok nagyon hogy akkor most mit fognak mondani!Nekem az előző sem volt könnyű!Túlhordtam és megindították a szülést(burkot repesztettek plusz infúzió!már egy óra múlva egy perces fájásaim voltak ami 1percig tartott!és ez így ment 22órán át!)22óra vajúdás után császároztak mert nem karat jönni a baba!Azt sem tudom mi az a tolófájás!De nagyon remélem hogy ezek nem befojásolnak semmit!Úgy izgulok!
2010. febr. 19. 16:42
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!