Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Aki tud az segítene?

Aki tud az segítene?

Figyelt kérdés
Abba a szerencsétlen helyzetbe kerültem hogy terhes lettem!Ez nem lenne baj csak a dolog nem ilyen egyszerű!20éves vagyok és van egy 2hónapos kisfiam!Hüvelykúppal védekeztünk dehát beütött a baj!Elvetetni nem lenne szívem a babát de nem tudom hogy mennyire egészséges vagy árt a szervezetemnek ez a terhesség!Ja császárral szültem!
2010. febr. 19. 14:42
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
A hüvelykúp nekem is egy gyereket jelentett.A dokidat kellene megkérdezni,mert a császárosoknak úgy tudom valamennyit várni kell a másodikkal a seb miatt.
2010. febr. 19. 14:47
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Én augisztusi vagyok, a húgom a következő júliusban születetett... számold ki. A másik húgom a következő júniusban. :) A császár jó kérdés, mi mindannyian hagyományosan születtünk, és anyukámat nem visete meg különösebben, ezzel kapcsolatban inkább orvost kérdezz. Egyébként nekünk jó volt, hogy ennyire közel születtünk egymáshoz.
2010. febr. 19. 14:49
 3/7 anonim ***** válasza:
72%
Beszélj az orvosoddal! Mindenesetre sok hasonló esetről hallottam és semmi gond nem volt. Később csak előnye lesz ám a kicsi korkülönbségnek!
2010. febr. 19. 14:54
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Császárnál egy évet várni kell a babák között. Császáros voltam én is, nem tervezünk másodikat, de az orvos azért elmondta.

Beszélj az orvosoddal, mert a belső heg szakadása itt a nagyobb probléma, nem a baba :)

2010. febr. 19. 15:04
 5/7 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!!Nagyon szeretném a picit de nem akarok komplikációkat...sem a baba és sem az én káromra!

Holnap megyek a dokimhoz!Remélem minden rendben lesz és jöhet a picúr!:)

2010. febr. 19. 15:16
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Szia,én is császárral szülktem 8 hónapja(azt mondták 2 évet kell várni a kórházban),és én is terhes vagyok.Ha akarod irhatsz privit! Amugy a doki holnap majd megmondja,nekem azt mondták sima ügy,bár tudom,a 8 hónap az nem 2!Az biztos hogy mind a kettőnknek császár lesz ez is!
2010. febr. 19. 16:30
 7/7 A kérdező kommentje:
Hát igen ezért is izgulok nagyon hogy akkor most mit fognak mondani!Nekem az előző sem volt könnyű!Túlhordtam és megindították a szülést(burkot repesztettek plusz infúzió!már egy óra múlva egy perces fájásaim voltak ami 1percig tartott!és ez így ment 22órán át!)22óra vajúdás után császároztak mert nem karat jönni a baba!Azt sem tudom mi az a tolófájás!De nagyon remélem hogy ezek nem befojásolnak semmit!Úgy izgulok!
2010. febr. 19. 16:42

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!