Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Számít a ciklus hossza? Megfe...

Számít a ciklus hossza? Megfelelő a magzat mérete?

Figyelt kérdés

Nekem nem 28 naposak hanem 38-39 naposak voltak a ciklusaim..

Ha 28 napot számolok akkor holnap leszek 11 hetes terhes..

Ma voltam ultrahangon az embrió ülőmagassága 28 mm

Ez megfelelő 11 hetes terhességnél?

Nem tudtam rá kérdezni mert semmit nem mondott az orvos, majd mikor ki mentem a papíron láttam hogy miket írt...

ma 18:11
 1/7 anonim ***** válasza:

[link]

Elvileg ez egy 9 hetes 4 napos terhességnek felel meg. Te pedig hivatalosan 10 hetes 6 napos vagy, ami 9 napos eltérés. Ez megfelel a menstruációd hosszának. Arra figyelj hogy érdemes inkább crl alapján időpontot foglalni a genetikaira. Majd ott korrigálni fogják valószínűleg a kiírt szülési dátumot.

ma 18:36
 2/7 anonim ***** válasza:
35%
Nekem 34 napos ciklusnál 12.hétre majdnem túl is nőtte magát, addig tartotta a közel egy hetes lemaradást. És igen valóban jobban jársz, ha az uh alapján kérsz időpontot. Én is úgy tettem. 12+2napnál mentem genetikaira és már 13+0 volt. Szóval inkább az elején menj a 12.hétnek, mert a hosszú ciklus ellenére nagyot tudnak nőni :)
ma 19:05
 3/7 A kérdező kommentje:
Akkor így szerintetek mikorra kérjek időpontot?
ma 19:05
 4/7 anonim ***** válasza:
Hány hetet írt a doki a papírra? Nálam ott van az is, mennyi lenne utolsó mensi szerint és mennyi a baba kora.
ma 19:08
 5/7 A kérdező kommentje:
Ezért nem tudom mert nem írta rá...
ma 19:10
 6/7 anonim ***** válasza:

2!

Ha az UH alapján kér időpontot, akkor pont, hogy későbbre kell kérnie, vagy ezt hogy érted?

ma 20:20
 7/7 anonim ***** válasza:

Amúgy szimpla matek..csinálj a 38 napos ciklusodból 28 naposat.

Terhességi kalkulátorba írd be 10 nappal későbbre az utolsó mensid első napját, és kérj az alapján. Így nem lősz mellé, mert kb a hosszú ciklusodnak megfelelő a mérete.

ma 20:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!