Akinek a 12.hét után sem múlt el a terhességi rosszul lét,melyik héten lett jól?
Figyelt kérdés
14 hkm vagyok és még mindig iszonyat hányinger,gyomorsav..nov. 18. 17:00
1/13 anonim válasza:
Ugyan nem saját tapasztalat, mert nekem nem voltak rosszulléteim, de a szomszéd ikres kismama mindig abban reménykedett, hogy majd ha "megmozdulnak", akkor jobban lesz...
2/13 anonim válasza:
Vegig tartott. Nem mindenkinek mulik el
3/13 anonim válasza:
Nekem tovább tartott pár héttel, nem tudom pontosan.
5/13 anonim válasza:
De a gyomorsav az végig kísér, nekem szörnyű gyomorsavam volt végig. De amint megszultem azonnal el is múlt.
6/13 A kérdező kommentje:
Ahj ezek nem jó kilátások:((
nov. 18. 19:42
7/13 anonim válasza:
1. Terhesség 20.hétig
2. Terhesség végig
3. Terhesség 14.hétig
:(
8/13 anonim válasza:
36. hétig, a szülés napjáig, de azt mondták bent, hogy ez nagyon ritka.
9/13 anonim válasza:
Húgom még szüléskor is hányt. Végig mindhárom gyerekkel.
10/13 anonim válasza:
Sajnos én sem tudlak nagyon bíztatni. A savam mindkét babánál végig megmaradt. Émelyegni is sokat és sokszor émelyegtem mindkétszer.
Egyébként a kisfiammal úgy a 6.héttől a 16.-17.hétig minden nap hánytam+émelyegtem. Ezután kicsit kezdett javulni, csak 1-1 rosszullét volt, ami a 20.hét után szünt meg.
A kislányommal valamivel később kezdődött az émelygés, hányás. A 7-8.héttől kb 15-16.hétig tartott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!