8 hetes terhesen a 8,8 mm -es embrió jónak számít? Várom a személyes véleményeket, nálatok hogy alakult?
Figyelt kérdés
2015. ápr. 7. 15:22
11/15 anonim válasza:
Ne idegeskedj! Próbálj meg pozitívan gondolkodni, beszélj hozzá ha az segít, hogy nőljön szép nagyra meg :) Amég nincs görcs és vérzés addig nincs gond! Ha gond lenne azt úgyis éreznéd, szóval tényleg ne idegeld magad.
12/15 anonim válasza:
Kezdettől fogva egy héttel kisebb volt mindegyik gyerekem. Nem középidőben fogantak. De amúgy ha csak egy mm-rel arrébb húzta a doki a mérést akkor már elmérhet ilyen kicsi korban több napot is. Kár ezen aggódni, ha gond van azt majd megérzed. Amíg nincs gond addig meg a méretek miatt ne stresszelj!!Nekem most is kisebb a babám mint kellene lennie egy héttel, és már 30 héten járunk. Szóval nyugi!
13/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a megnyugtató szavakat! Valószínűleg igazad van... Pár mm is számít :-)
2015. ápr. 9. 14:33
14/15 anonim válasza:
Nekem 7+6 hetesen 15 mm volt.
Úgyhogy a tied sajnos elég picike.
15/15 anonim válasza:
Nyugii 8 hetesen nekem is csak 10 mm-es volt a babám,doki mondta akkor hogy csak 7 hetes vagyok. Én tudtam hogy már 8 hetes mert napra pontosan meg tudtam mondani hogy mikor fogant és középidőben :) lényeg hogy hivatalosan maradtam 7 hetes. Aztán 11 hetes terhesen valamilyen okból kifolyólag el kellett mennem ultrahangra és ott mondták hogy én nem is 11 hetes vagyok hanem 12 hetes és 6 napos. Szóval a babám utolérte magát :)) persze én mindvégig tudtam hogy hány hetes vagyok amikor 11 hetesen elmentem ultrhaangra akkor is szinte már éreztem hogy ott bizony ki dog derülni hogy 1 hetet "tévedett" a doki. Aki szerintem nem tévedett csak még korához képest picuri volt de mára már utolérte magát :) szerintem a tiéd is utoléri magát előbb vagy utóbb!! :)) szerintem ne csodálkozz meg ha majd mondják 12 hetesen hogy te nem is annyi vagy hanem már idősebb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!