8 hetes terhesen a 8,8 mm -es embrió jónak számít? Várom a személyes véleményeket, nálatok hogy alakult?
8 hetesnek nem számít jónak. Nekem 7 hetesen 11 mm volt, és az meg is felelt annak a kornak.
Azért nem kell megijedni, lehet, hogy csak később fogant, nem középidőben.
Köszönöm a válaszokat! Nekem kb. a 15-16. napon van a peteérésem. És úgy gondolom akörül foganhatott, mert akkor voltunk együtt. Az orvos nem mondott semmit.
Az számíthat, hogy hasi vagy hüvelyi az UH?
Két hét múlva kell mennem,de azt hiszem addig megőrítem magam :-(
Ezek szerint, ha hasi Uh-al nézik, akkor is nagyobbnak kéne lennie. Szépen vert a kis szíve, most csak ez ad erőt. De nem tudom, a doki miért nem mondott semmit a méretére :-(
Ezen ne idegesítsd magad. Ver a szíve szóval minden rendben van.
Egyébként nekem hasin volt 3,2 mm egy keddi nap, csütörtökön vissza kellett mennem mert barnáztam, ott hüvelyivel nézte meg és akkor volt 4,8 mm, ez a különbség pont reális két nap elteltével. Ezzel csak azt akarom írni, hogy igazából mindegy hol nézi, nem fog csalni a mérete.
De tényleg nem sok értelme van idegeskedni ezen, magához képest fejlődjön. Ha meg van szivhang akkor minden a legnagyobb rendben van.
Jó lenne kicsit megnyugodni, mert ezzel az idegességgel is árthatok, tudom, köszönöm a biztató szavakat!
Ha vki még tudna vmi biztatót, vagy volt hasonló helyzetben, de minden rendben volt, akkor várom a történetét!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!