6+4 napos terhesség esetén a 3,2 mm-es embrió kicsike?
Figyelt kérdés
Szívhang már volt! A ciklusom 15. napján volt az ovum, és 26 naposak a ciklusaim,a beágyazódás a 24-26. nap körül volt. Tegnap a 47. napon voltam.2015. márc. 27. 06:14
1/4 anonim válasza:
Nekem 6+0 4 mm-es petezsákom volt, se szikhólyag semmi. Mondjuk én tudom, hogy később fogant. Most 16 hetes vagyok. Szóval nem kicsi. Pont ciklus végén fogant?
2/4 A kérdező kommentje:
A ciklus 14-15. napján foganhatott, mert használtam ovutesztet, és akkor voltunk együtt. Arra gondoltam,hogy talán a beágyazódás idejétől is függhet...de nem tudom. Az orvos nem mondott semmit.
Gratulálok Neked a babához!
2015. márc. 27. 08:19
3/4 anonim válasza:
Enyém pont Ennyi volt igaz 6+2 hetesen. Behozta. De amúgy nem is lényeges csak az, hogy magához képest fejlődjön.
4/4 anonim válasza:
Kedves kérdező! Mi lett veletek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!