Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Normális, hogy még nem híztam...

Normális, hogy még nem híztam semmit?

Figyelt kérdés
9 hetesek vagyunk. Próbálok többet enni, és csak kevés ételtől undorodom.Hányás még nem volt, viszont keveset alszom éjszakánként, napközben semmit. Nem tudom, mi az oka, hogy képtelen vagyok hízni...
2010. febr. 19. 08:23
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Semmi bajod nem lesz tőle, hogy még nem híztál. Majd fogsz. Én félideig összesen 1 kg-val lettem több. A baba így is elvesz mindent amire szüksége van, akár a te károdra is:) Szedj vitamint és emiatt ne aggódj.
2010. febr. 19. 08:36
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

Én csak a 20 hét után szoktam hizni. Sokan vannak így. Ez teljesen normális. nem kell többet enned, de érdemes odafigyelni a változatosságra és a plussz vitaminbevitelre.

Három gyermekes, 29 hetes várandós vagyok.

2010. febr. 19. 08:38
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Szia Én 8 hetes vagyok és most értem vissza az induló sújomhoz , mert Én ugyanis fogytam pedig nem is hánytam.

csak Én inkább nem kívánós vagyok,mint kívánós.:)

Fogunk még sokat is,ne izgulj!:)

2010. febr. 19. 08:40
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Örülj Neki, mert Én is pont így voltam, alig híztam az elején és most 30 hetesen 68 kg vagyok, már megint 70 felett fogok menni szülni, de inkább legyen rajtam felesleg mint valami baja legyen a tesónak!

Hidd el szépen lassan fognak jönni a kg-ok, türelem egyél amit megkívánsz, további probléma mentes könnyű terhességet kívánok Neked egy 21 hónapos kislány anyukája aki 30 hetes kismama is.

2010. febr. 19. 08:41
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
9 hetesen csupán néhány gramm a baba, 1,5 centi körül van. Mitől kellett volna híznod? Örülj neki, hogy nem híztál, bőven elég lesz, ha csak félidő után hízol. Fölösleges többet enni, inkább a minőségen változtass! nem kell kettő helyett enned, inkább sok vitamint, rostot, fehérjét tartalmazó ételeket egyél, a szénhidráttal csínján bánd, de azt se hagyd el, arra is szükség van. Én egy dekát se híztam végig, pedig rengeteget híztam. A kislányom normális súllyal, méretekkel született.Nem az a fontos, hogy mennyit hízol,hanem, hogy megkapjátok a megfelelő vitaminokat, tápanyagokat, utána a baba úgyis elveszi, amire neki szüksége van.
2010. febr. 19. 08:45
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

Nyugi. Az első hetekben én is inkább fogytam, mert a legtöbb ételre szinte gondolni sem tudtam.

Ha szedsz terhességi vitamint, akkor valamennyire nyugodt lehetsz, hogy ezzel nem vonsz el semmit a babától , hiszen amire leginkább szüksége van a vitaminnal pótolható valamelyest.

Én 17 hetes vagyok és eddig összesen 3kg-t sikerült felszednem, pedig már elég nagy a pocim és minden eredményem tökéletes!

2010. febr. 19. 09:08
 7/13 anonim ***** válasza:

Az első trimeszterben semmi nem indokolja, hogy hízz. Ha többet eszel, akkor igen, persze, de a baba, az éppen kialakuló méhlepény, a pöttynyivel több véred még nem nyom annyit, hogy elmozduljon a mérleg.

Én 25 hetes vagyok, és nem híztam semmit eddig. A baba a korának megfelelő. Nem ezen múlik.

2010. febr. 19. 09:18
 8/13 anonim ***** válasza:
Az elején szerintem nem is "kell" hízni. Ahogy előttem is írták, mitől is híznál?É n is csak 13-14 hetesen híztam az első fél kg-ot. Azóta 4,5-nél járok. 22 hetes kismami
2010. febr. 19. 09:23
 9/13 anonim ***** válasza:

Ja, és nem kell többet enni, hanem ésszel kell étkezni. Sok-sok vitamin,kevés fölösleges szénhidrát. Ne hallgass a körületted lévő "okosokra", akik azt mondják kettő helyett kell enned!!! Ez baromság!!!

Utolsó voltam

2010. febr. 19. 09:25
 10/13 anonim ***** válasza:
én az első babával 3 hónapig csak fogytam. utánnna sem lett sok plusz kilom. most a második babával - 6.hetes a pocakban - sem lesz másként szerintem. ez van. majd visszajönnek a lement kilok, és lesznek pluszok is tuti :)
2010. febr. 19. 10:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!