Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Segítene valaki az eredményeim...

Segítene valaki az eredményeim értelmezésében?

Figyelt kérdés
fvs szám 9,4 (norm érték:4,0-9,0); vvt szám 3,48 (norm.ért:3,9-5,3); haemoglobin autm.104 (norm.ért:125-160); haematokrit autm.0,32 (norm.ért: 0,38-0,48; Segment 79,7 (norm.érték:48-70);lymphocyta 14,3 (norm értk:18-40)
2010. febr. 19. 08:06
 1/3 anonim ***** válasza:
Úgy tűnik, van valami kis gyulladás a szervezetedben, amit éppen most gyűrsz, vagy gyűrtél le. Minden eredményed a normális közelében van, szerintem nem kell aggódnod miatta. Mit mondott a dokid?
2010. febr. 19. 08:08
 2/3 A kérdező kommentje:

még semmit, most kaptam meg. Több magzatvizem van, mint kellene és ezért küldtek el vizsgálatra. Többek között terheléses cukor is volt, de az mellett nem találtam csillagot.

Még a vizelet üledékhez írták, hogy 6-8 fvs háms.nyák bakt amorf foszfátok. A turbinitás zavaros.

2010. febr. 19. 08:17
 3/3 anonim ***** válasza:
Tipikus terhességi vérkép. Kissé emelkedett fehérvérsejt szám, és enyhe vérszegénység. Ne aggódj!
2010. febr. 19. 13:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!