Mikor van a fordulónap?
Figyelt kérdés
Arra lennék kíváncsi, hogy mikortól lépek újabb hétbe. Kedden voltam dokinál, azt mondta, az UH alapján 19 hetesnek felelek meg. A szülés várható időpontja: július 11. Mikor lépek a 20. hétbe?2010. febr. 19. 07:56
1/6 anonim válasza:
Szia!Én júl 14-re vagyok kiírva!!!És szerda a fordulónapom!Úgyhogy Neked akkor a vasárnap!!!Boldog egészséges babavárást kívánok!!!
2/6 anonim válasza:
Milyen napon volt at utolsó menstruációd első napja? Az a nap a fordulónap.
3/6 anonim válasza:
Kedves utolsó!Ez nem feltétlenül igaz!Mert ha nem vérzéstől,hanem ultrahangterminustól számolják(ez akkor szokott előfordulni,ha nem középidőben fogant a baba,vagy rendszertelen a menstruáció)akkor meg kell nézni hogy az a bizonyos időpont, ami itt július 11 milyen napra esik!Itt jelen esetben valóban vasárnap!Nem lehurrogni akarlak!Ha "normális" a teherbeesés időpontja,akkor valóban neked is igazad van!:)))Üdv:egy szülésznő kismama
4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaitokat. Az az igazság, hogy nem is nagyon nézték a mensi időpontot, mert később volt ovu pont abban a hóban, úgyhogy mindig az UH szerint mondták, hogy hány hetes vagyok. Akkor ha 19 hetesnek mondott kedden, hétfőn már 20+1-nek számítok?
2010. febr. 19. 16:30
5/6 A kérdező kommentje:
Ja, és már többször módosították az időpontot (szülés várható ideje). Akkor mindig változik a fordulónap is?
2010. febr. 19. 16:31
6/6 Veronika Árvai válasza:
Sziasztok! Azt szeretném meg kérdezni hogy,hogyan is van ez a fordulónap a terhességben?Most vagyok 16 hetes és május 23-ra vagyok ki irva.Az utolsó menzszeszem augusztus 16-odikán volt.Meg köszönném nagyon ha tudna valaki segíteni ebbe!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!