30-31-32 hetes kismamák! Milyen vitaminokat szedtek?
Figyelt kérdés
2010. febr. 18. 23:53
1/7 anonim válasza:
Én már 4 hónapja anyuka vagyok, de én a terhesség alatt végig Elevitet és C-vitamint szedtem Béres cseppel. Most szoptatás alatt is ezeket szedem, de kell is mert a baba leszívna minden felesleges tápanyagot a szervezetemből.
2010. febr. 19. 00:13
2/7 anonim válasza:
Nekem van egy 2 hetes kislanyom. A terhesseg ideje alatt elevitet es vasat szedtem. Neha ittam magnezium pezsgotablettat, mert az izmaim neha megfeszultek. Jelenleg is szedem az elevitet es a vasat. A vasat a verkepem miatt kellett szednem.
2010. febr. 19. 01:31
3/7 anonim válasza:
Heti 3x elevit, napi 4x1 magne c., C vitamin, vas, D vitamin csepp napi 1. Ennyi az orvos által előirányzott.
Valamilyen vitamint a szülés utáni első hetekben is szeretnék szedni majd, szerintem elevit vagy béres csepp lesz, aztán utána majd meglátom, de nyáron szerintem nem vitaminozok majd! 33 h km
2010. febr. 19. 05:42
4/7 anonim válasza:
16.héttől csak vasat szedek,a többit természetes úton pótolom!32 hetes km
2010. febr. 19. 12:21
5/7 anonim válasza:
én is elevitet szedek, meg cetebe, meg magne b6
Akik elevitet szedtek végig mekkora babájuk lett? Ugye nem nagy?
Bocs, hogy kérdést tettem fel
2010. febr. 19. 12:54
6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen.
Nekem magnezium cit. kell szedni 3x1-et, azonkívül folsav, vagy magzatvédő.Ennyit mondott a doki. A barátnőim szerint ideje volna vasat, kálciumot, esetleg D vitamint is, mert 12 hete egy gramot se szedtem fel, és sápadt is vagyok(Amúgy a 10 hét környékén jó volt a vérképem és kb.15 kg. tulsúllyal kezdtem a terhességet.)
Szerintetek is szedjek még valamit?
2010. febr. 19. 23:27
7/7 anonim válasza:
Szerintem csak azt szedd, amit a dokid mond, az a tuti, en is csak ra hallgatok! Birom mikor nehany onjelolt "doki" baratno, puszta joindulatbol osztogat orvosi tanacsokat...:)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!