Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Irodai jellegű munkánál...

Irodai jellegű munkánál mennyi idő után mentél el táppénzre terhesség alatt?

Figyelt kérdés

Hányadik hétben mentél el végleg, amikor már szülésig táppénzen maradtál, illetve, ha közben is elmentél, majd vissza, az mikor volt és meddig (esetleg hányszor)?

Aki végig dolgozott, mit jelent? Hányadik hétben kell (vagy ajánlott) már mindenképp otthon maradni?

Állandó délutános műszak (13:40-21:40), otthonról 12 óra után 10 perccel történő elindulással, és 23:15-kor hazaérkezéssel mennyire bírható? Tudom, terhessége válogatja, de mégis? (minden órában 10 perc pihi van, és 1x 20 perc kajaszünet)

2015. márc. 31. 20:23
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
Kedves Kérdező! biztosan nem járnék 3 műszakba terhesen, nem is értem a cég hogy hagyja ezt neked, mivel a MT könyve kimondja h. terhes nő nem dolgozhat éjszakában, de persze te tudod...ha még bírod akkor dolgozz.Valamint abban igazad van, hogy nem jó itthon se sokáig,nekem is hiányzik a társaság nagyon, meg a sok hülyülés,meg nyilván a kieső pénz is, de az egészségünk többet ér.
2015. ápr. 16. 13:35
 22/22 anonim ***** válasza:
Nem éjszakába jár, hanem délutános: 13:40-21:40, csak 23:15, mire hazaér.
2015. ápr. 16. 16:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!