Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Az utolsó hetekben járó...

Az utolsó hetekben járó kismamik, ti is ennyire rosszul tudtok aludni?

Figyelt kérdés
Max 1,5 -2 óra aztán 1 órát nézegetem a plafont, aztán mire elaludnák irány a wc. Olyan mintha már most kellni kellen a babaához :) Gondolom ez már nem is fog változni? 33h km
2010. febr. 18. 05:32
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
aha, most is itt vagyok a gép előtt, pedig fél2-kor aludhattam el. Ma lettem 37 hetes. Ja, és reggelente hányingerem is van, pedig az elején nem is volt (nem is hánytam egyszer sem). Napközben sem alszom, pedig világ életemben sokat aludtam.
2010. febr. 18. 05:52
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Én holnap kezdem a 38. hetemet. Tudok aludni, meglepő módon.Pisilés az van rendesen,pláne hogy éjszakánként a 2 liter vizet megiszom. Én a 20-30 közötti hetekben nem bírtam aludni. Most már csak a hátam és a derekam fáj,és minden álmom akkora hülyeség, hogy csak na :)

Szerencsére a babám is alszik éjszaka a pocakomban,úgy hogy jelenleg jól érzem magam.

Kitartás! Könnyű szülést Nektek.

2010. febr. 18. 07:44
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Én is viszonylag jól alszom, bár nem túl sokat, de azért nem panaszkodhatom - 37 hetes vagyok. Inkább csak az a baj, hogy a csípőm úgy el tud zsibbadni, hogy gyakran felébredek, hogy a másik oldalamra forduljak, mert már fáj.
2010. febr. 18. 08:07
 4/11 anonim ***** válasza:
Én is arra kelek fel, hogy elalszom a csípőmet(combomnál a forgómat) és meg kell fordulni(elég sűrűn). Persze nem egyszerű megfordulni :) Aztán elkezdem érezni, hogy pisilni kell és fel kell kelni. De ettől függetlenül egész jól alszom. Korábban 34-36 hét között én is sokat néztem a plafont 0,5-1 órákat. 38+2 hkm.
2010. febr. 18. 08:19
 5/11 anonim ***** válasza:
35 hetes vagyok pont ma. Én is nagyon rosszul alszom. Ha 10 óra fele lefekszek, akkor már fél 2-kor felébredek és van,hogy vissza se alszok. Tegnapelőtt pl. itt ültem a gép előtt, bepakoltam a mosógépet, rejtvényt fejtettem, ettem-ittam. De szinte minden második éjszaka ez van. Napközben meg nem tudok aludni, mert van még két kicsi gyerkőc, tőlük meg nem lehet. Már előre rettegek az alvástól, hogy mi lesz. Tegnap azt találtam ki, hogy megpróbálok minél tovább fennmaradni, amig hulla fáradtnak nem érzem magam. Fél 1-kor már égtek a szemeim, alig bírtam nyitva tartani. Na igy tudtam aludni reggel 7-ig, úgy hogy közben kétszer néztem rá az órára 3-kor és 4-kor. De egyből vissza is aludtam. EGyébként azt is észrevettem, hogy sokszor éhségre ébredek meg és amig nem eszek nem tudok visszaaludni, viszont ha felkelek enni, akkor meg teljesen kinyilnak a szemeim. Tegnap pl. ezért kiadósabban is vacsiztam és egy Rennie-t is bekaptam elalvás előtt. Tök jó, hogy a végén ilyen hülyeségekkel kell kísérleteznem, még a kismamik nagy része arról híres, hogy milyen nagyokat tudnak aludni. Nem tudom mi lesz igy velem majd a 3 kicsi mellett. Abszolut nem vagyok kipihenve, viszont érdekes, mert fáradtnak se látszom. Kitartás neked is!
2010. febr. 18. 08:37
 6/11 anonim ***** válasza:
Ugyanígy vagyok ahogy leírták az előttem lévők. Szakasosan alszom.1, 1.5 órákat és 2-3 óra ébren. Kényelmetlen, fáj a hátam, zsibbad a kezem, sok a savam, wc stb. Mindig van valami. Szerintem ha meglesz a baba akkor sem fogunk kevesebbet aludni. Nekem ha 5 óra alvás megvan akkor már pihent vagyok. Nincs mindig meg.
2010. febr. 18. 08:50
 7/11 anonim ***** válasza:
37 hetes vagyok és mindig fáradt.Napközben sokat pihenek de aludni nem szoktam éjjel viszont jól alszom leszámítva a 3-4*pisilést de mindig gyorsan vissza alszom.Legalább szokjuk az éjszakázást:)
2010. febr. 18. 09:02
 8/11 anonim ***** válasza:
ÉN este 8-kor már kész vagyok teljesen. El is alszom. De éjszaka 4x legalább kimegyek wc-re. Gyakran kell fordulnom, mert zsibbadok. Minden megfordulás egy külön esemény!! És hajnalban már fent vagyok. A múlt héten egyszer fél 7-ig aludtam. Ki is voltam akadva magamonn. Amúgy fél 5 és fél 6 között már fent vagyok. Én aki régen 10-ig is simán elaludt!
2010. febr. 18. 09:11
 9/11 A kérdező kommentje:
Azt hittem csak én viselem ennyire nehezen az utolsó heteket. Megnyugtat, hogy nem én vagyok túl kényes! Kitartást és könnyű szülést mindenkinek!
2010. febr. 18. 10:06
 10/11 anonim ***** válasza:
32 hetes vagyok,éjszaka én is 1.5-2 két óránként fent vagyok,szintén vécé,de van,hogy tévézek is,de arra is felébredek,mikor fordulok,mert fáj az egész csípőm,combom,és egy hete a legújabb,hogy nekem is elzsibbadnak a kezeim....ja,és mikor végre elnyom az álom,akkor a kis csajszi ébreszt fel hatalmas rúgásokkal,mert ő meg általában éjszaka is fent van!:)
2010. febr. 18. 15:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!