Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ha a babám a pocakban zenére...

Ha a babám a pocakban zenére rúgással reagál akkor az tetszik neki vagy inkább nem?

Figyelt kérdés
Van egy zene, amire mindig reagál, előtte-utána ha mást hallgatunk arra nem, tehát szerintünk erre a zenére reagálhat így, de nem tudom eldönteni hogy mit jelent. Szerintetek?
2015. márc. 26. 08:47
 1/3 anonim ***** válasza:
En az alvaspoziciokkal vagyok igy. Egy bizonyos pozban mindig ficankol. Nem tudom, hogy azert, mert kenyelmetlen neki, vagy mert jol erzi magat.
2015. márc. 26. 09:50
 2/3 anonim ***** válasza:
nalunk ha a teso enekel neki, akkor"kussol", amint abbahagyja, elkezd mocorogni! mintha kerne, hogy meg meg meg!!!
2015. márc. 26. 11:17
 3/3 anonim ***** válasza:

Mikor a babám a hasamban volt mindig ugy gondoltam h azert mocorog, mert szereti a számot, "táncol" rá.

Most h megszuletett mar nem vagyok olyan biztos benne, kedvenc számaira pont h lenyugszik es nagyon fülel mozdulatlanul. :)

6hetes kisfiú anyukája

2015. márc. 30. 23:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!