Hol vettétek meg a szoptatós melltartót?
Figyelt kérdés
Minőség nem ártana, szóval tartson is, és ne nyúljon ki 1 mosás után, de sajnos ezreim sincsenek rá!2010. febr. 17. 13:46
1/11 anonim válasza:
Akkor vegyél sima melltartót. Én is csak azt hordtam. Gondolom úgysem szoptatsz csak intim környezetben. Legalábbis engem soha senki nem látott szoptatni a férjemen kívül.
2/11 anonim válasza:
Én a Moszkva térnél vettem a csalogány utcában a baby vettem a babyfunban. Nekem bejött. Márkátlan. Tiszta pamut, olcsó és jó.
3/11 anonim válasza:
én ettől az eladótól vásároltam melltartót és bugyit is, szerintem teljesen jó minőségűek a termékei, kényelmes pamut és nem többezrekért:)
5/11 anonim válasza:
13.51 vagyok. Szóval az első babámnál is ez volt 3 éve, és most is megyek venni, mert megint nőtt a mellem. a sógornőmnek is bejött:
6/11 anonim válasza:
szia
én a mária bababoltban vettem, (bebibolt.hu) 2000 ft darabja
no name, 100% pamut,
nem szép, a lehető legegyszerűbb
előző szoptatás alatt 3 darab kitartott másfél évig, naponta tudtam tisztát felvenni
volt/van egy márkás is, de az anyagát nem szeretem, csak alkalmanként pár órát hordtam
7/11 anonim válasza:
Én a kínaiban vettem 600 Ft-ért és teljesen jól bírja a második évet is.
8/11 anonim válasza:
Én az Auchanban vettem Dorina márkájút, nem volt drága, van pár darab, 2 éve nyúzom őket és még mindig jól tartanak.
9/11 anonim válasza:
Én "olcsót" vettem először 1500 Ftért egy fehérnemű boltban ahol olcsóbb kategóriás dolgokat árulnak( szerintem kínait..) aztán a kínaiban majdnem ugyanolyat sőt talán jobb is. azt én is olyan 600 700 Ft körül vettem. Nem gondolnám h a 2000 Ftos jobb volna. Ez is tiszta pamut, viszont ezektől ne várd hogy tartani fog. Sajna...
10/11 anonim válasza:
Remélem visszakukkantotok. Kérdeznék. Nekem nagy mellem van és már jócskán hatott is rá a gravitáció, alaphelyzetben se jó a sima melltartó. Ezeket a nagy ütközőket is tartja az általatok említett melltartó?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!