A hajolgatás mennyire árthat?
Ilyen korán nem hiszem hogy artana. Nagy pocakkal már körülményesebb és lehet nem is jó túlzásba vinni.
Emelgetes is olyan hogy pár kilótól nem lesz baj. Gondolom nen érzed épp pehelysúlyúnak a másfél evesedet de szerintem az ő súlya bele kell hogy férjen. 20 kilókat már nem emelnék, kb 10 sztem rendben van.
Terhesség nem betegség hanem egy állapot. Azért mert terhes vagy még nem kell különleges bánásmód. Ugyanúgy élheted a mindennapjaidat. Nyilván ha veszélyeztetett terhes lennél akkor más a helyzet. De ne hagyd már el magad mert terhes vagy.
Én 8 hónapig fizikai munkát végeztem, kocogtam, sőt, rengeteget gyalogoltam, sétáltam. Attól, hogy mozogsz nem fog ártani a picinek. Viszont te jó erőben leszel.
Ha emelni kell, hát emelek. Nem tudok mit csinálni. Persze nem állok neki rendezkedni, és 20 kilós pakkokat pakolni, de ha a gyereket emelnem kell, akkor megteszem.
Én most 35 hetes vagyok, nagyon sokat hajolgatok (főleg, hogy tiszta dili, de mindent amit csak lehet elejtek...), és van egy nagyobb lányom is, akit néha emelgetni kell.
De látod, már a végefelé járok. Minden rendben van. Nem nyílt a méhszáj, nem rövidült a méhnyak, szóval minden oké velem, annak ellenére, hogy végig hajolgattam, és emelgettem (persze amit nem muszáj, azt nem emelem ilyenkor).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!