Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 6 hetesen lehet sexelni?...

6 hetesen lehet sexelni? Árthat az orgazmus?

Figyelt kérdés

Orvos még az 5.hét elején látott és különösen semmit nem mondott. 3hét múlva kell menni megint....de én félek ha sexelünk baj lesz.

Párom az "elég sokat akar" sexelni....természetesen figyel rám és óvatos

2015. márc. 15. 13:14
 1/9 anonim ***** válasza:
Mi az a sex? Ha a szexre gondolsz, lehet.
2015. márc. 15. 13:18
 2/9 A kérdező kommentje:
Mi a probléma?? Rosszul írtam valamit??
2015. márc. 15. 13:28
 3/9 anonim ***** válasza:
Lehet, de ha aggódsz emiatt, nyugodtan vesd fel a kérdésed az orvosodnak!
2015. márc. 15. 13:44
 4/9 anonim ***** válasza:
49%
Elnezest, de nem ekezetes. Ha mar magyarul irunk, beszelunk, tegyuk helyesen, nem sex, hanem szex. Amennyiben te beszelgeteskor is s-sel ejted (sex), akkor elnezest.
2015. márc. 15. 13:47
 5/9 anonim ***** válasza:
Lehet szexelni..ne izgulj!semmi baja nem lehet...abban az esetben nem lehet ha veszélyeztetett terhes vagy..de azt mondaná az orvosod!:) en csak azért nemtudtam mikor terhes voltam mert en ilyenkor mar allandóan hanytam..de ha te tudsz szerintem örülj neki es hasznald ki amíg lehet nagy pocival mar elég nehézkes volt:))
2015. márc. 15. 14:10
 6/9 anonim ***** válasza:
Miért ne lehetne? A baba jó helyen van, burokban, biztonságban. A szex által endorfin termelődik, ami a babára is jó hatással van, a mozgás, pulzusemelkedés pedig jó a vérkeringésnek, ami szintén mindkettőtöknek hasznos.
2015. márc. 15. 14:24
 7/9 anonim ***** válasza:
Ha serets sexelni, akkor nem les semmi baj. Egésséges terhességnél nincs sövődménye a seretkezésnek.
2015. márc. 15. 14:32
 8/9 A kérdező kommentje:

Nagyon köszönöm az értelmes válaszokat!!

Azoknak akik élményként élték meg az írásom és ennyire humorosnak találták a "sex" szót azoknak üzenem örülök,hogy kis örömet és humort tudtam vinni az életükbe.

Üdv és további szép napot.

2015. márc. 15. 14:49
 9/9 anonim ***** válasza:
Szia!Szerintem kekeckedés ez a sex vagy szex dolog,de ügyesen és inteligensen lezártad :) szerintem lehet egyébként,de én nem merek,mert nekem pont azt mondta az orvosom,hogy az első trimeszterben nincs nemi élet!én nem hiszek neki,de mégis úgy beleültette a bogarat a fülembe,h úgy döntöttem más módon elégítem ki a férjem,ő is olyan kanos fajta,mint a tiéd! :)
2015. márc. 16. 10:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!