A terhesség első heteiben árthat a babának ha az anyuka egy üveg sör ivott meg?
Figyelt kérdés
2015. febr. 21. 14:40
1/9 anonim válasza:
Nem, söt EGY üveg sör NÉHA késöbb sem árt.
De a terhesség elején még - amíg a méhlepény nem müködik - nem árt a gyereknek semmi, amit eszel vagy iszol.
2/9 anonim válasza:
Első heteiben? 4. 5. 6 v. 12. héten?
Én nem tudtam, hogy terhes vagyok, megittam fél üveg vodkát koktélokban egy hosszú hétvégés nyaraláson, hazaérés utáni nap láttam pozitívnak a tesztem és természetesen semmi probléma nem lett belőle. Ha ezt a 8-12 hét között tettem volna, sokáig aggódtam volna még megszületése után is. Az az egy üveg sör egyébként biztos, hogy nem ártott.
3/9 A kérdező kommentje:
Nagyon koszonom :)
2015. febr. 21. 14:55
4/9 anonim válasza:
Dehogy is árt!!!
Sőt a dokik még néha javasolják,hogy igyon a kismama egy stampedli konyakot vagy 1-2 dl bort mert ellazít.
5/9 anonim válasza:
Mi több én csúnyán "BECSÍPTEM" szilveszterkor és utána pár napra pozit teszteltem,nagyon féltem baj lesz és kérdeztem a dokit mi lesz,csak mosolygott és mondta semmi az ég világon.
6/9 anonim válasza:
Hetente, naponta vagy óránként 1 üveg sör ?
7/9 anonim válasza:
Ezt akartam én is kérdezni, hogy összesen egy üveg vagy naponta?
8/9 anonim válasza:
Én is becsíptem szilveszterkor és pár napra pozitív lett a teszt, most 5 hónapos a kis Drágám és semmi baja :)
9/9 A kérdező kommentje:
osszesen egy uveg
2015. febr. 22. 22:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!