Vas megyeiek igaz, hogy dr. Nedeczki Ivánnál lehet Celldömölkön szülni?
Figyelt kérdés
A szombathelyi kórházban van orvos,de úgy hallottam,hogy bérli is a celldömölki szülőszobát.Így lehet nála ott is szülni? Annyi rosszat hallottam már a szombathelyi kórházról,báér közelebb lenne,de nem szívesen kerülnék oda és ott orvost sem lehet választani..Én még az elején vagyok és nem tudom kihez menjek terhesgondozásra akinél szülni is tudnék.2015. márc. 24. 19:44
1/5 anonim válasza:
Igen a Nedecky ott is dolgozik. Nekem ő volt a dokim ő is császározott :) a kórház nem vészes sőt fent a szülészet tiszta igényesen fel újitott kedves szülésznők vannak Amúgy szerintem ha nem császára készülsz inkább szülésznőt fogadj jobban jársz ő végig veled van.
2/5 A kérdező kommentje:
Te melyik kórházban szültél nála? Cellbe? Akkor végig hozzá jártál terhesgondozásra is?
2015. márc. 24. 20:00
3/5 anonim válasza:
Szombathelyibe szültem és igen végig hozzá játam.
4/5 A kérdező kommentje:
Szombathelyen már nem is lehet orvost fogadni,csak szülésznőt igaz?
2015. márc. 24. 20:08
5/5 anonim válasza:
Nem lehet nekem " szerencsém"volt így jött ki a lépés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!