Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van okom aggodni? SOS!

Van okom aggodni? SOS!

Figyelt kérdés
multhéten voltam 36h ultrahangon ma vittem az eredményemet a védönőnek és nem volt megelégedve a baba méreteivel viszont az eddigi eredményeim mind jók voltak a hétnek megfelelö méretekkel most meg azt mondja hogy az utobbi méretek egy 34h baba méretei. volt valaki ilyen helyzetben? van okom aggodni?
2010. febr. 17. 11:14
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Azon az ultrahangon minden mérete eltért a babámnak, egy sem volt egyforma idős. Ne parázz, az ultrahangos mérésekkel az az egyetlen gond, hogy nagyon szubjektívek, és függnek attól, hogy a doki éppen hogyan találta el a comb két végét, vagy a buksi széleit. Úgyhogy ne aggódj, ez olyan mint a súlybecslés, nekem 3960-ra becsülték szombaton, másnap megszületett 3460-al:) Úgyhogy csak nyugi, ne hagyd, hogy a védőnőd stresszeljen! Könnyű szülést neked!
2010. febr. 17. 11:17
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Engem a 39.héten riogattak azzal hogy csak 34 hetesnek felel meg a babaaz uh szerint!Teljesen kétségbe voltam esve,bőgtem mint a fias szamár hogy már nincs idő hogy behozza a pici a lemaradást!Erre 1 hét múlva megszületett a kislányom 51 cm és 3100 grammal!:)Ennyit az uh adatokról...
2010. febr. 17. 11:23
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Az ultrahangon szóltak volna ha nem stimmelnének a méretek, ez egyáltalán nem a védőnő kompetenciája.
2010. febr. 17. 11:27
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Az UH-n nem tudnak pontosan mérni, emiatt nincs okod aggódni. A kisbabád egészséges és minden rendben lesz :)

23 hetes kismama

2010. febr. 17. 11:29
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
jajj ez a mindentudó ultrahang! 2 cm "tévedés"aztán már egyből 34 hetesnek méri be....Meg a védőnő is..ne haragudj, némelyik okosabbnak hiszi magát a dokinál is. Nálam állandóan 2 hét csúszás volt, a baba méretei mindig nagyobbak voltak, és egészségesen 3800-zal született. Az uh van hogy plusz-mínusz 500g-ot is téved pl.! (ritkábban, de előfordul hogy akár 1 kg-ot is )
2010. febr. 17. 11:32
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Nekem csak 1 héttel volt kisebb a 36. heti uh szerint. 40+3-ra született 4080 grammal, viszont csak 51 centi volt. Biztos emiatt tippelték kisebbnek. Ő volt a legnagyobb súlyú baba az osztályon, pedig telt ház volt.

Ne aggódj, ezek a súlybecslések nagyon pontatlanok!

2010. febr. 17. 11:33
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Az én babámat az uh méretek alapján 4-4,3 kilónak jósólták és pontosan ugyanolyan méretekkel született, mint a 2. válaszoló babája :)
2010. febr. 17. 11:34
 8/11 A kérdező kommentje:
nagyon szépen köszönöm a válaszokat , megijedttem mert eddig minden jó volt és most itt a végén jönnének a gondok. tényleg köszönöm nektek!!! jó babavárást és babázást kívánok:)
2010. febr. 17. 12:35
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
nekem is kisebb nyugi engem nem ilyeszgettek csak én magamat.nekem 1-2 héttel kisebb de amugy teljesen makk egészésges remélem pár nap és már be is bizonyosodik:)
2010. febr. 17. 12:44
 10/11 A kérdező kommentje:
holnap megyek nst-re és a védönőm szolt hogy csináljon uj uh-t az orvos remélem megnyugtató választ kapok!!!! köszönöm mindenkinek!!!:)
2010. febr. 17. 13:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!