Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van okom aggódni, vagy csak...

Van okom aggódni, vagy csak bebeszélek már mindent?

Figyelt kérdés
Tegnapelőtt voltam 4d-n, épp 18 hetesen. Az ultrahangos szerint jol van a baba és szépen fejlődik, de ahogy most nézegettem a képeket feltűnt, hogy a köldökzsinór úgy van a nyakára tekeredve, mintha egy nyakkendő lenne. Nagyon félek, ki tud tekeredni róla? Olyan sokára szűlök még, addig folyamatosan aggódni fogok? JA és nem tudom más is volt e így vele de a képeken olyan mintha nem lenne a babának orra, csak egy üreg. Lehet tulreagálok mindent? Mi lesz még velem majdnem 5 hónapig? csak már most úgy imádom ezt a babát, félek nehogy elveszítsem!!:(
2011. ápr. 9. 20:27
 1/5 anonim ***** válasza:

Mikor az ikrekkel voltam terhes, akkor én is az egyiknél nem láttam az orrát, de még a száját se. Nagyon ijesztő volt. Addig mondtam az uh-s nőnek, amíg csinált olyan képet, amin látszott hogy minden ok. És tényleg, 8 hósak a fiúk és megvan mindkettőnek mindene. :-)

A köldökzsinór miatt meg ne aggód, főleg ekkora korban szerintem, még ezer féle helyen lesz szülésig.

Nyugi, és boldog babavárást!

Ja, az aggódalmad meg szülés után még nagyobb lesz, jobb ha hozzászoksz. :-)

2011. ápr. 9. 20:36
 2/5 anonim ***** válasza:

18 hetesen még eléggé picike a babád,ne aggódj, minden rendben, van orra is:)

A köldökzsinór nem valószínű, hogy a nyakára van tekeredve, lehet csak úgy látszik.De még ha rajta is lenne, még annyi helye van, hogy simán lejön onnan.Még csak most kezd majd igazán aktív, mocorgó lenni, minden rendben van, ne aggódj!

Amúgy én is ilyen voltam, aggódtam mindentől, mindig mondtam, hogy de jó lesz, ha kint lesz, mert idegesített, hogy "nem látom", nem tudom mi van vele.Aztán mikor megszületett mondtam anyának, hogy mennyivel egyszerűbb volt, mikor még bent volt:D

Próbáld meg kizárni a buta gondolatokat, a babád jól van, erre gondolj, nődögél egészségesen!

boldog babavárást:)

egy 6 hónapos vagány csávó anyukája:)

2011. ápr. 9. 22:03
 3/5 A kérdező kommentje:
köszi a válaszotokat, nagyon kedvesek vagytok :) hát akkor megpróbálok megnyugodni és elűzni a hülye gondolatokat, nem lesz könnyű, mert alapból elég parás vagyok mindig mindenen.. Azt elhiszem, hogy sokkal több lesz az aggódás ha már megszületik, de jelen pillanatban azt mondom bárcsak már ott tartanék. Egyébként magam miatt nem aggódom még a szüléstől sem félek, pedig sok ismerősöm a kínok kínját élte át és azóta sem akarnak többet teherbe esni,de én meg ettől nem félek, nekem már most a baba a legfontosabb. Mondjuk meg is szenvedtünk érte rendesen!
2011. ápr. 10. 08:30
 4/5 anonim ***** válasza:

tegnapi utolsó vagyok.Hidd el a pozitív gondolatok nagyon sokat számítanak, tudom, én is olyan voltam pocakosan mint Te:)

A vége felé, mikor már kevesebbet mozgott mindig stresszben voltam, hogy te jó ég, mi lehet vele!Aztán mindig kértem, hogy legalább egyet rúgjon, hogy tudjam, hogy minden oké, és mindig rúgott:D Szóval csak pozitívan, ez fontos neki is, minden oké lesz:)

És az meg tök jó, hogy így állsz hozzá a szüléshez, nem mondom, hogy nem fog fájni, de túlleszel rajta!Nekem nem volt hosszú, de eléggé fájt, utána arra gondoltam, hogy fogok még szülni, de most, hogy fél éves a fiam azt mondom, hogy jöhet a következő:)

2011. ápr. 10. 11:12
 5/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Orra biztosan van, akkor szokott "üreg" látszódni a helyén ha pl. az ultrahang vizsgáló feje nagyon közel volt a nózihoz...akkor azt nem tudja megjeleníteni!

Mi is hasonlóan jártunk, csak nekünk a buksin volt egy lyuk. Gondolhatod, majdnem sírógörcsöt kaptam ott az asztalon, de aztán így magyarázta el a hölgy ahogy én is leírtam Neked! Addig addig forgatta amíg meg tudta mutatni, hogy minden rendben.

A nyakon lévő köldökzsinór:akár még kis is tekeredhet belőle, hiszen még picike és bőven van helye!

Ha nagyon izgulsz miatta,akkor kérdezz rá az orvosodnál!

Minden jót és ne izgulj, minden rendben lesz!

2011. ápr. 10. 13:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!