Van okom aggódni, vagy csak bebeszélek már mindent?
Mikor az ikrekkel voltam terhes, akkor én is az egyiknél nem láttam az orrát, de még a száját se. Nagyon ijesztő volt. Addig mondtam az uh-s nőnek, amíg csinált olyan képet, amin látszott hogy minden ok. És tényleg, 8 hósak a fiúk és megvan mindkettőnek mindene. :-)
A köldökzsinór miatt meg ne aggód, főleg ekkora korban szerintem, még ezer féle helyen lesz szülésig.
Nyugi, és boldog babavárást!
Ja, az aggódalmad meg szülés után még nagyobb lesz, jobb ha hozzászoksz. :-)
18 hetesen még eléggé picike a babád,ne aggódj, minden rendben, van orra is:)
A köldökzsinór nem valószínű, hogy a nyakára van tekeredve, lehet csak úgy látszik.De még ha rajta is lenne, még annyi helye van, hogy simán lejön onnan.Még csak most kezd majd igazán aktív, mocorgó lenni, minden rendben van, ne aggódj!
Amúgy én is ilyen voltam, aggódtam mindentől, mindig mondtam, hogy de jó lesz, ha kint lesz, mert idegesített, hogy "nem látom", nem tudom mi van vele.Aztán mikor megszületett mondtam anyának, hogy mennyivel egyszerűbb volt, mikor még bent volt:D
Próbáld meg kizárni a buta gondolatokat, a babád jól van, erre gondolj, nődögél egészségesen!
boldog babavárást:)
egy 6 hónapos vagány csávó anyukája:)
tegnapi utolsó vagyok.Hidd el a pozitív gondolatok nagyon sokat számítanak, tudom, én is olyan voltam pocakosan mint Te:)
A vége felé, mikor már kevesebbet mozgott mindig stresszben voltam, hogy te jó ég, mi lehet vele!Aztán mindig kértem, hogy legalább egyet rúgjon, hogy tudjam, hogy minden oké, és mindig rúgott:D Szóval csak pozitívan, ez fontos neki is, minden oké lesz:)
És az meg tök jó, hogy így állsz hozzá a szüléshez, nem mondom, hogy nem fog fájni, de túlleszel rajta!Nekem nem volt hosszú, de eléggé fájt, utána arra gondoltam, hogy fogok még szülni, de most, hogy fél éves a fiam azt mondom, hogy jöhet a következő:)
Szia!
Orra biztosan van, akkor szokott "üreg" látszódni a helyén ha pl. az ultrahang vizsgáló feje nagyon közel volt a nózihoz...akkor azt nem tudja megjeleníteni!
Mi is hasonlóan jártunk, csak nekünk a buksin volt egy lyuk. Gondolhatod, majdnem sírógörcsöt kaptam ott az asztalon, de aztán így magyarázta el a hölgy ahogy én is leírtam Neked! Addig addig forgatta amíg meg tudta mutatni, hogy minden rendben.
A nyakon lévő köldökzsinór:akár még kis is tekeredhet belőle, hiszen még picike és bőven van helye!
Ha nagyon izgulsz miatta,akkor kérdezz rá az orvosodnál!
Minden jót és ne izgulj, minden rendben lesz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!