Mehnyak rovidulessel Ti mennyit fekudtetek?
30 hetes vagyok es meg van rovidulve a mehnyakam, de zart vagyok. Igy mondta a dokim h 25 mm-es. Az elejen is csak 31 mm volt, most 25 lett. Szigoru fekvest mondott, nem kelhetek fel, csak mosdoba es mosakodni. Van egy 20 honaposom is, igaz ra most felvaltva vigyaznak, meg a haztartast is elvegzik helyettem. Viszont vannak olyan napok amikor tobbszor fel kell kelnem, pl.amig senki nincs itt, addig elmosogatok, vagy reggelit csinalok. Semmi mas megeroltetot nem csinalok. Itt van a jo ido es ugy kimennek a levegore is, hisz az nekem es a babamnak is jot tenne. De oda sem merek. :( Buntudatom szokott lenni, amikor tobbszor, de par percekre is felkelek egy nap. Tenyleg csak annyi h felkelek 2 percre, majd visszafekszek. Nagyon rossz ez az eredmeny, vagy csak az en dokim ennyire ovatos??
Akinek ennyire megvolt rovidulve, neki mit mondott a dokija? Jo lenne mm-ben tudni h nektek milyen volt, mert a C2000-rol tudom h azt jelenti h megrovidult, de az takarhat akar 35 mm-t is... Hnap megyek vissza a dokimhoz, azert majd megkerdem h ez pontosan milyen erteknek felel meg. Gondolom C2000..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!