Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ti mennyi ido utan fekudtetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mennyi ido utan fekudtetek le a parotokkal?

Figyelt kérdés
16 vagyok, a baratnom is de o mar nem szuz.Nektek mennyi ido utan szamit egy kapcsolat komolynak, illetve mennyi az az ido ami utan lefekudtetek vele?elotte beszeltetek rola vagy csak ugy megtortent? Mielott barki lehurrogna nem akarom elsietni vagy ilyesmi csak kivancsi vagyok
2013. okt. 4. 17:43
 1/8 anonim ***** válasza:
69%
te 16 vagy a barátnőd is, akkor ő mikor veszítette el? 13 évesen :O WTF?
2013. okt. 4. 17:47
 2/8 A kérdező kommentje:
Ennek semmi koze a kerdeshez te inkabb menny emberek koze ahogy elnezem rad ferne egy kis szocializacio...-.- de az ugyse tuod mit jelent
2013. okt. 4. 18:00
 3/8 anonim ***** válasza:
elég gyenge ellenérv, bár téged az iskolában még mindig nem tanítottak meg helyesen írni! Hoppá
2013. okt. 4. 18:09
 4/8 A kérdező kommentje:
Huu mert ez olyan brillians ellenerv volt.En kerek elnezest, hogy ki mertem hagyni egy betut.Es egyebkent nem szeretnek vitat nyitni, csak valaszt kapni, amit te sajnos nem tudsz nekem megadni intelligens mivoltoddal ugyhogy csaa.
2013. okt. 4. 18:23
 5/8 Frigg ***** válasza:

Én is 16 voltam, amikor elvesztettem a szüzességem. Mi másfél évig jártunk, és 9 hónap után feküdtünk le.

23/n

2013. okt. 4. 18:50
 6/8 A kérdező kommentje:
Koszi:)
2013. okt. 4. 18:53
 7/8 anonim válasza:

daaamn.. 9 hónap .. .____.

aint nobody got time fo dat xD

akkor szűz lánnyal sem kezdek :D hasznos válasz (y) xD

2013. okt. 4. 19:15
 8/8 Frigg ***** válasza:
Hát most mit mondjak erre, így alakult :) Meg amúgy sem állt szándékomban egy hét után lefeküdni az első párommal, my bad =)
2013. okt. 4. 19:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!