Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek melyik jobb: ha nagyon hasonlítotok a párotokkal, vagy ha különböztök?
Van akinek összejön van akinek nem.
De úgy is fel lehet fogni hogy hol ezt hol azt csináljátok nem fogtok unatkozni, láttok új más dolgokat is.
ha van legalább 2 közös hobbi (kirándulás, filmnézés stb.)
az már elég
inkább az életszemléletben, fontos kérdésekben jó ha a 2 ember hasonló
van akinek beválik ha a párjával még a munka is közös ( pl. Marie Curie és férje :D) de mivel minden ember más, ezért van akit ez meg hátráltat és nem tesz jót a kapcsolatának.
de mindenképpen legyen hasonlóság
Legyen vegyes, jó elosztásban :) Példának tudom mondani volt páromat, nagyjából egyforma volt a zenei ízlésünk, együtt jártunk fesztiválokra, koncertekre, stb. Az érdeklődési körünk is hasonló volt. Amiben különböztünk, hogy Ő jóval kitartóbb volt, mint én, szorgalmas, én pedig kevésbé. De jó volt ez így, mert mindig ösztönzött, nem hagyta hogy feladjam :) Viszont írtad a kérdésben a szeretet kifejezését, ezt nagyon eltaláltad. Sajnos ebben is különböztünk. Ő nem volt az a fajta, aki sokszor mondja, hogy szeretlek (itt nem azt értem, hogy napi 6x kell), nem mutatta ki annyira, ebben zárkózott volt, én viszont igényeltem volna ha kicsit jobban látom rajta.
23/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!