Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek melyik a jobb?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek melyik a jobb? Részletek lent.

Figyelt kérdés

Szóval: az, hogyha egy férfi és egy nő tényleg szűzen kötnek házasságot (mondván, hogy csak egy másnak adják oda magukat, először és utána is mindig -- egyáltalán van ilyen?), vagy pedig ha már van tapasztalatuk előtte is, legalább egymással (és akkor legalább tudják, hogy összeillenek-e ilyen téren is).

Elméleti kérdés, a véleményetek, tapasztalataitok érdekelnének, nem a magam életéhez kérek útmutatást, csak már sokat gondolkodtam ezen. Természetesen jól tudom, hogy a vallás erről mit taní, de engem a hús-vér hétköznapi emberek tapasztalatai érdekelnek.

2013. szept. 17. 22:58
 1/5 anonim ***** válasza:
A második variáció!
2013. szept. 17. 23:10
 2/5 anonim ***** válasza:
Én szüzen jöttem össze a férjemmel de nem szüzen mentem hozzá! :)
2013. szept. 17. 23:13
 3/5 Lamakid333 ***** válasza:

Egyik sem jó. Egy brit tanulmány kimutatta hogy az a legjobb variáció hogy ha a férfinek volt már kb 3-4 barátnője mielőtt megnősült, a nő viszont szűz volt előtte. Ekkor ugyanis 86% az esélye annak hogy a házasság élethosszig tartó lesz. Abban az esetben ha a nőnek csak egy kapcsolata is volt a féfi előtt akivel lefeküdt, ez az esély lecsökkent 47%-ra. Elmondható hogy exponenciálisan csökken a házasság élettartama a nő kapcsolatainak számának arányában. A férfi ha szűz akkor nem tudja hogy hogyan tegye boldoggá a feleségét, és sok szempontból neki is tapasztalnia kell. Nem véletlenül nem maradnak együtt sokáig azok a párok akik együtt vesztették el a szüzességüket.

Mint hús vér példa, én nekem volt már 4 kapcsolatom a feleségem előtt, mindegyikük szűz volt előttem. Az első négy azért ment gallyra mert kíváncsiak voltak hogy mással milyen. A feleségem is szűz volt előttem, viszont őt sokkal jobban kötötte hozzám még ezernyi másik dolog, amiket csak az előző négy kapcsolat hibáiból tanulva tudtam megvalósítani. Lassan egy éve vagyunk házasok, 8 éve ismerjük egymást, és október végén jön az első babánk.

Remélem segítettem!

2013. szept. 17. 23:19
 4/5 anonim ***** válasza:

ezek a brit tudósok mennyi baromságot tudnak összehordani...

szóval a nő akkor boldog ha az első szembejövő kapcsolatba fejest ugrik, és nincs összehasonlítási alapja? hát én ez erősen kétlem. legfeljebb nem mer változtatni. mert arról nem szól a tanulmány, hogy ezek a párok mennyire boldogok, és mennyire lennének boldogok ha váltottak volna..

szerintem a szüzen házasodás a legjobb módszer arra, hogy elkapkodott boldogtalan élete legyen valakinek. vagy a fél fiatalságát igazi élvezet nélkül töltse. szóval a 2., még ha csak egymással van is tapasztalat, de inkább legyen néhány mással is.

2013. szept. 18. 00:52
 5/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen az eddigi véleményeket -- persze még jöhetnek is -- szóval ezek szerint mindenki így véli, hogy a tapasztalatok fontosabbak? Van, aki másként gondolja? Szólhanak mégis (nem vallási!) érvek a szűzen házasodás mellett is?

Hangsúlyozom, elméleti a kérdés, nem azért írtam ki, mert engem személy szerint most érint -- csak foglalkoztat.

2013. szept. 19. 14:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!