Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Van egy asztali PC-m melyik...

Van egy asztali PC-m melyik op rendszer jobb rá Win7 Vagy Win8? (Részletek lenn)

Figyelt kérdés

Amd a8-660k proci

8GB-ram

APU-ba integrált videókártya 1GB-os

2013. júl. 25. 17:47
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
win7
2013. júl. 25. 17:52
 2/14 A kérdező kommentje:
de elvileg gyorsabb és gyorsabban rendereli le a videót.
2013. júl. 25. 17:57
 3/14 Malaky válasza:

Win7.

Okfejtes: A Windows8 majdnem jo. De. Es sajnos van de. Sok dolgot sajnos mind a mai napig nem tamogat vagy hibasan kezel. Lehet, hogy ez 8.1-ben majd valtozik ami elmeletben szeptemberben jon de addig is mindenkeppen a 7-et valasztanam.

2013. júl. 25. 18:04
 4/14 anonim ***** válasza:
0%
windows 8 jobb mint a win 7 gyorsabban kapcsol be és áll le a win 8 igy sok idöt megsporolhatok vele. Windows 7 meg fos operácios rendszer nemajánlom senkinek de tedöntesz.
2013. júl. 25. 19:01
 5/14 anonim ***** válasza:

"Windows 7 meg fos operácios rendszer nemajánlom senkinek de tedöntesz."

Persze, az... egyik legjobb Windows, ha nem a legjobb. Kompatibilis, gyors, jól kezelhető, nem véletlenül annyira népszerű.

Windows 8 amúgy tényleg jó rendszer, de még vannak vele mindig kompatibilitási gondjai, a Metro felület nem kényelmes asztali használatra (van program, ami visszaállítja a Start menüt és kiiktatja a csempét). Egy árnyalatnyival egyébként gyorsabb a Windows 7-nél és gyorsabban is indul, memória kezelése még a Windows 7-énél is jobb egy picivel, de én még várnék a 8.1-re, hogy milyen lesz.

Én a Windows 7 megjelenése óta azt használom és nagyon elégedett vagyok vele. Windows 8-at kipróbáltam, jó rendszer, de visszaváltottam 7-re, mert volt, ami nem ment rajta úgy ahogy elvártam, valami lassabban futott rajta meglepő módon (valami meg gyorsabban!), meg nem annyira szerettem a kezelőfelületét, bár ez utóbbi nem igazán zavart, főleg, hogy van egy Classic Shell nevű program, ami a Start menüt visszaadja és a csempés dolgokat kikapcsolja.

Nem igazán könnyű egyértelműen az egyik vagy a másik mellett érvelni, mert mindkettő rendszernek vannak előnyei, hátrányai, kérdés, mire szeretnéd használni a géped?

2013. júl. 25. 19:17
 6/14 anonim ***** válasza:
0%
természetessen internetezésre konvertálni ilyenekre de ha az én 3 terrámat egy elavult korcs fos op rendszer ami 4 hónapos nemképes lekezelni akkor nálam szóba se jöhez az a szar. Szenvedjen vele aki akar én többet soha . aki telepitete a wi 7 et egy éjszakája ráment a windows 7 telepitésére 64 bittes sp 1 és mágse látta a 3 terrát,na akkor mondtam a havernak elég megy szépen felfele a window 8 ugyan ne kinlodj azzal a fos windows 7 tel az illetö informatikus mégse tudta rátenni a win 7 et ennyit aról a windows ról. Elöbb utobb ugyse lesz rá semmi mint a vistára se például uj internet explorer böngészö ugyanis a windows 7 egy átjavitot vista windows 8 at érdemes már használni utána jön a windows 9 kinem szarja akkor már le a windows 7 et ???
2013. júl. 25. 19:30
 7/14 anonim ***** válasza:
0%
ja kedves kérdezö ez elég erös gép szerintem nemrégi pár hónapus ugye ? aból gondolom mert 8 gb ramod van ere mindenképp windows 8 at raknék nemrontanék el egy ilyen erös gépet egy fossal. Amugy én is várom a 8.1 et nemsokára kintlesz már. startmenüvel pont olyan a windows 8 mint a 7 es csak sokkal okosabb.
2013. júl. 25. 19:34
 8/14 Malaky válasza:
Tomazia latom annyi kozod van a szamitastechnikahoz mint az ismerosodnek aki nem kepes 3TB-t lattatni egy Win7-el...Tipikus torrentrol letoltottem valami gagyi szart es utana meg a Microsoft a fos. Vegulis a Win7 minden idok legmegbizhatobb Windows-a lett s mellesleg jelenlegi PC-k tobb mint 60%-an fut Windows7 mig 8 osszesen 3.6%. Nem veletlen. Lassabban terjed mint anno a Vista. Tevedes ne essek a Win8 nem rossz rendszer de jelenleg nagyon nagy hatranyai vannak es kiforratlan. Probalj mar meg legyszi egy iPhone-t fenykepezokent felismertetni egy Win8-al. Es akkor csak a problemak ezreleket ismertettem.
2013. júl. 25. 19:43
 9/14 anonim ***** válasza:
Nekem a mindenapokra tökéletesen megfelel a win 8 ja az ismerösöm meg torrentröl szed mindent kitudja milyen win 7 et probált azt tudom windows 7 ultimata 64 bittes volt
2013. júl. 25. 20:29
 10/14 anonim válasza:
TOMAZIA ne oszd már az észt, írni sem tudsz, akkor honnan tudnád, miért, és milyen okokból jó egy operációs rendszer? A windows 7 a legstabilabb, legkiforrottabb rendszer jelenleg, és ugyanúgy tartani fogja magát, mint az XP 10 éven át. És ez nem azon múlik hogy van-e win 8,9,10.
2013. júl. 26. 14:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!