5 hetes 6 napos lombik kismama a párom. Viszont megfázott. Mit szedhet?
Figyelt kérdés
Egy embriót kaptunk vissza 2 naposan 5 sejtesen, minden rendben van, pénteken lesz ultrahang, de megfázott és a patikában adtak homeopátiás köhögéscsillapítót de a leírásban benne van hogy terhesen nem szedheti! Nem is értem.
Mit vegyek neki
Köszönöm!
2015. márc. 24. 10:02
11/12 anonim válasza:
Szia! Nekem a 2. terhességem volt lombikos. Az első 12 hét alatt 2-szer voltam megfázva, ami nem lett volna baj, de nagyon köhögtem is. az orvos nekem azt mondta, hogy a megfázás tüneteit enyhítsem teával, tengervizes orrspray használatával. Ha fáj a torka, akkor lehet használni Tantum Verde szopogatós cukrot, torokspray-t. Ami egy kicsit veszélyesebb ebben a korai szakaszban, az a köhögés (orvos szerint), azt a Dr. Theiss-es gyógynövényes köhögéscsillapítóval lehet enyhíteni. Ne aggódj túlzottan, mert a feleségedet is stresszeled vele... szerencsére az én párom eü-s, végig azt mondogatta, hogy ne aggódjak, nem lesz semmi baj, ez nagyon jó volt akkor, nem tett rá még egy lapáttal a gondjaimra. Szerencsére minden rendben volt, már 5 hónapos kis gyönyörűség:-) Minden jót nektek
12/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tanácsokat. Prüszköl inkább De eddig minden rendben, pénteken megyünk ultrahangra, remélem már lesz szív hang is :)
2015. márc. 25. 16:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!